Skip to main content
  • alt
  • 22.04.2015.

Kupa open air promo party @Skwhat

Penješ se prema sredini vage tjedna i um polako već klizi prema vikendu i ovoga puta ga suptilno zaokrećemo prema Sisku.

 
Oh Sceno! Zašto baš Sisak? Zato jer se u klubu mladih na rodnom listu i onih koji se tako osjećaju u srcu, Skwhat, odvija Kupa open air promo party.
 
KOA je nastala sasvim spontano iz poduzetnih entuzijastičnih usijanih glava koje su željele malom mjestu Moščenica, u kojem poštu prima pregršt elektroničara, pružiti jedan bedrotresući nezaboravni cjelodnevni party na otvorenom.

alt

 
I KOA je zaživjela i udahnula punim plućima i ove godine će proslaviti svoju četvrtu godinu na planetu u realnoj dimenziji i to u fenomenalnom ambijentu na samim obalama Kupe. Do sada su floorovima pretsjedali Koorie, Dali B, Leeks, Gogolesko, Sylph, Lilonee, Mischa, Blacksmith, Lunar dawn, S&C, Uttec, Tanz Kommanda, Le Chocolat Noir, Project Shidartha, Mihajlo Sinka…
 
Na promu će vas pak iza pulteva na putovanje povesti S&C (MHT rec.), Mihajlo Sinka a.k.a. Mischa, DJane Sylph i DJ Gogolesko a za hipnotičke vizualne manifestacije zadužen je VJ Hubotron.

alt

 
Zašto, tko, što, kada i kako? Zato jer je proljeće i jer osjećaš nemir u stopalima i zato jer sve osjećaš jače, zato jer kult.com i Šum na Umu žele da ti se lice razvuče u jedan od onih kojima su koordinate od uha do uha, u subotu, 25. travnja  oko 22 sata i uz upad od 20 dlakavih KN i opciju da poneseš sam svoju cugu po želji (samo je stavi u plastičnu ambalažu da gacanje po staklu ne bi kvarilo plesna iskupljenja).
 
Dođi, sparkiraj dušu u Skwhat, razveži sve špage onoga što vučeš kroz tjedan, budi lagan, uživaj, diši i pusti se, neka te nosi struja beata. 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2