Skip to main content
  • 18.06.2018.

LABO18 promo party uz golemog techno Belgijanca!

Kažu da položiš li lijevu ruku na zid i samo slijediš sva skretanja da neminovno nalaziš izlaz. Kako je labirinte sasvim teško naći izvan perverznih igara oldschool grčkog partenona sa svojim ljudskim podanicima, nemamo ni najmanju ideju je li ovo istina.

Piše: 

Iako nije empirijski prokušano poradi navedenog deficita labirinata, skačemo na najbolju sljedeću stvar  – Labyrinth Open Croatia 2018. Tko ti ima pravo reći da nije u redu ponekad dobrovoljno biti izgubljen. Na jadranskoj omiškoj obali ćeš se tako izgubiti uz sjajna globalna imena elektronike kao što su Amelie Lens, Dubfire, Hernan Cattaneo, Stephan Bodzin, Pan-Pot, Len Faki, Ten Walls, Joris Voorn… no ne prije no što ti u petak 22. lipnja pustimo srse zagrijavanja labirintom vena.

Na gdje bi ti odgovor bio naravno u Lazaretima, a na tko te zagrijava jedan pakleno dobrar belgijski techno majstorToma Hadesa. U znak podrške prste za pultom pucketaju Leon B i dubrovački mu kolega Maroje.. Na mjestu gdje je rođen vafl (sasvim neprovjerena informacija… rekli bi ljudi možda laž!) Tom gradi svoju dugu belgijsku techno karijeru kroz debele musave bass linije, one koje osjetiš u kostima na podiju, opakog groovea koji klizi kroz sistem, repetitivne meditacije melodija i kakofonije mnoštva perkusija, a vrlo ćeš ga lako zateći kako je iskopao neki zaista zaista stari rijetki floor klasik. Stalan gost velikih techno labela kao što su Off Recordings, Phobiq, Decoy, Loose, Allenza, Elevate, ujedno je i vlasnik svoje vlastite Rhythm Convferte. U 21 godinu dugoj karijeri plesalo se u zvijerima klubova poput Magdalene, Labyrinth Cluba, Melkwega, Steama, Edena, dok je 2002. držao i svoj dio stola na belgijskom Love Techno festivalu.

Sada kada se smiješ oko glave i već planiraš narednih nekoliko sati upoznavati se s repertoarom, afinitetima i idiosinkracitetima gospodina Hadesa, uzmi si u obzir da je event zaista pravi intro party na kojemu će ujedno organizatori podijeliti i nekoliko karata za sami Labyrinth Open koji se održava od 11. -15. srpnja u Omišu…., da stvarno! Idi pa vidi, dođi i pleši, vrišti i uhvati upade… Ili pak po svoje festivalke za ponosnog regionalca skokni OVDJE. Enjoy i dobro nam došli!

[Event]

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2