Skip to main content
  • 6.09.2022.

Lađari elektroničke scene vrte tamo gdje Neretva ljubi more

Kiteboarding Komin na neretvanskom ušću domaćin je partyu uz Delta Sound Ind. u subotu 10. rujna

Piše: 


Večer pod imenom Track You ugostit će 6 lađara regionalne i domaće elektroničke scene: Worda, Edy C., Maroje, Anthony Locomotivo, Doxa b2b Matek. Ulaznica na blagajni kluba 60 kn.

FB EVENT
Delta Sound Industry present "TRACK YOU"


Foto: Tobin

WORDA
Ovaj Sarajlija nosi pune šake vlastitih izdanja prljavog techna po labelima kao što su 1605 Music Therapy, Yin Yang Records, Italo Business, Teggno, Pragmatik, DSR Digital, Frequenza Records, ECI Korea. Uz esencijalnu ulogu u mehanici lančane reakcije plesa Chain Reaction, stoji i kao domaćin i urednik mTechno Radio Showcasea koji na radio val stavlja najbolje od techna kao dodatna popratna kaskada povezana na os vlastitog mu mTechno Recordsa. Festivaldžije su ga lovile po EXIT festivalu, na plesnim danima i noćima u Grazu, Mannheimu, Zurichu i Sofiji, dok su plesale i bine Adriatic Perceptiona, Seadance festivala, Festivala 84 i Imperium festivala.


EDY C.
Iz Projecta Vojarna tako stiže gospodin Edy C, rođeni Šibenčanin koji je mladost proveo na house i tech-house partyjima, da bi techno postao dugoročna ljubav i sada ga nalaziš sa šakama punim funky techna s tech house electro twistom kao disonantnom trešnjom na vrhu, uz dobru dozu iskonskih tribal ritmova kao estetski autogram utkan u produkcije. A decoder ne trebaš jer je savršeni recept za izdanja već dekodiran, a vlasničke papire i prava na hvaljenje Decoded Recordsom drži također Edy.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2