Skip to main content

Lančana reakcija plesa donosi zarazna vibriranja podija

Sve je povezano sa svime ostalim. Ništa ne postoji kao samostalni usamljeni entitet izuzet iz zajedničke vibracije.

Piše: 


Ono što povezuje mene i tebe ista je energija koja povezuje mene i svemir i tebe i one koje voliš. Kada napustiš planet kuda idu sve tvoje ljubavi, želje, snovi, strahovi? Kuda idu sjećanja, dani i noći? To nije naše da znamo, ali sve nastavlja živjeti u lančanim reakcijama koje smo pokrenuli u kontaktu s drugima s kojima su nam se priče prekrižile. Živimo dalje kroz posljedice svojih akcija pa djeluj s ljubaznošću, uvijek i bez iznimke.

Neke priče su bile samo fusnota, neke crtica, humoreska, pokoje erotsko poglavlje, a ponekad su neke i svesci sami za sebe, preveliki u svojoj golemosti da ostanu unutar margina samih sebe i s željom da eksplodiraju u zajedništvu.

Tako je u Sarajevu rođena jedna priča. Iz zigote ideje i želje pogonjene na mašineriju elektroničkog izrasla je lančana reakcija plesa, zarazna vibriranja podija koja se vraćaju u svom 12 svezku. 12 domino pada upravo na petak, 13. svibnja, nadnevak obilježen bapskim naklapanjima kao nesretan, onaj koji će u protureakciji pokušati uposliti sve četverolisne djeteline, zečje šape i talismane svijeta ne bi li potragom za srećom poništio percipiranu iluziju negativnog.

No elektronički nastrojeni plesači ne trebaju pomor zečeva za iluziju sreće jer ona prava se manifestira na podiju House Cluba Sarajevo (Pecina)/Toplik na brani Bentbasa. Kroz četiri čina poker onih koji trgaju komadiće sebe za vas, koji ruše domine u destruktivnom činu paradoksalnog stvaranja nečeg novog, smješta se za pult od 22 sata. Spremiš se, nasmiješ se kao mala izviđačica u očekivanju dugih noći i sretnih jutara, spremiš u džep 5 BAM za upad i samo se pustiš.

S tobom brige u lančanoj reakciji ljubavi razaraju:

(>) Menya | Chain Reaction Events

(>) RECTOOR | mTechno Records | Tauten

(>) Worda | 1605 Music Therapy | Yin Yang | mTechno

(>) Vontech | MoonShake | Vilena | mTechno

Pa eto, lanci sreće, nesreće i svega onoga između ono su što zovemo životom. Ultimativna elegancija ne teži nepotrebnosti ornamenata nego onom jednostavnom, čistom i esencijalnom i autentičnom. Najljepši si kada si sretan. Pokreni ovoga puta novu lančanu svojom prisutnošću na podiju.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2