Skip to main content
  • alt

Lančana reakcija plesa, svezak treći, B-day Edition

Lančane reakcije su one koje ulete u uspavani status Q i unesu promjenu koja se dalje eksponencijalno širi. One tresu i bude.

 
Homeostza prosječnosti je neodrživa i Chain Reaction će po treći puta potaknuti glazbenu entropiju u sarajevskom Fis Club Bocku 24. prosinca, na Badnju večer.
 
Oko desetke započinje novo izdanje glazbenog entuzijazma i slavljenja života kroz ples i zajedništvo dobiva novu kariku. Ali ova nipošto nije obična. Nakon inauguralnog izdanja 18. listopada i partija čija će sjećanja koncentrično odjekivati Sarajevom još mjesecima, 22. studenog, ovo izdanje ujedno nosi i party šešir i onu fensi trubicu.

alt

 
Izvadite šljokice, podignite čaše jer nakon ponoći rođendan ne slavi samo mali u jaslama već i naš Worda koji postaje godinu mudriji. Za pultom će se naći slavljenik glavom i bradom (koja nije sijeda (još)… tko zna što će biti nakon što se cajgeri poklope), zatim Armin Di High i Menya koji su majstorski sredili Specijalni Fajront Set na prethodnoj lančanoj reakciji sjajnosti.
 
Balkan ne miruje, Balkan se odbija smiriti, pleše i vibrira, raste i mijenja se. Granice su tako i tako iluzorne manifestacije želje da dijeliš a mi želimo spajati, tako da skokni preko jedno od ovih linija, utrpaj si u novčanik 5 BAM (oko 20 HR novaca) i upadaš. Sarajevski podiji čekaju!
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop