Skip to main content
  • 1.03.2007.

Layo & Bushwacka u Boogaloo klubu

Layo & Bushwacka svijetu su postali poznatiji nakon izdanja albuma "Night Works" na ljeto 2002.g. Single "Love Story" s tog albuma u vrlo kratko vrijeme obišao je čitavu zemaljsku kuglu i gotovo ne postoji plesni podij na kojem se ova pjesma nije odsvirala. Nakon toga slijedi uzlazna putanja i rezidencija u londonskom "The End" klubu.

Piše: 

Layo & Bushwacka su odgovorni za neke neopisive glazbene momente u 2006.g. nakon izdanja trećeg studijskog albuma "Feels Closer". Ljubitelji njihove glazbe su tako i više nego zadovoljni onim što je dvojac prezentirao na albumu. Album je napravljen u suradnji s nekoliko poznatih svjetskih glazbenika a stilski je orjentiran ka technu, jazzu, pop glazbi i opereti. Ovaj dvojac stiže u petak, 2. ožujka u zagrebački Boogaloo klub. Kako bi atmosfera bila na nivou uz njih će na glavnom flooru svirati i Luka K. Mali floor rezerviran je za electro glazbu a puštati će Crobot Crew. Cijena upada na party je 60 kn do ponoći ili 70 kn kasnije.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk