Skip to main content
  • lemon bar

Lemon se vraća underground clubbingu

Iako se na početku jesenske sezone zagrebački klub Lemon nećkao oko nastavka održavanja underground večeri u svom prostoru, Eddyja i phillipea to nije pokolebalo.

Piše: 

Naslovna foto

lemon bar

Lemon nastavlja s tradicijom kvalitetnih večernjih programa. U četvrtak, 8. studenog dva stara iskusna majstora, Eddy & phillipe, pokreću novi program pod imenom "Pitch it!". Selekcijom recentne elektronike, dečki će se zadržati u okvirima plesne bass i house glazbe.

Eddy Ramich je započeo svoju karijeru kao klupski i radijski dj te glazbeni producent (Eddy Meets Yannah, Eddy & Dus ) prije više od 20 godina koja je ga dovela do toga da je jedan od rijetkih hrvatskih izvođača koji postaje međunarodno priznat, te redovito nastupa širom kugle. Uvijek u potrazi za novim zvucima uspješno spaja različite glazbene pravce bila to elektronika, house, spitualni jazz ili apstraktni hip hop ostajući vjeran svom jedinstvenom izričaju što osim u klubovima publika ima prilike slušati zadnjih 18 godina i putem radija.

{soundcloud}https://soundcloud.com/eddy-meets-yannah/eddy-ramich-on-a-rollercoaster{/soundcloud}

phillipe je nedugo sa svojim CFSN DJ teamom proslavio desetu godišnjicu bivanja na sceni. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, već dugi niz godina član Beat Busters ekipe i suorganizaor Glitch Hop Shop i phillitchevanje klupskih večeri. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Sofije, Bitole (MK) do Bleda, Villacha, Graza i Praga. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe pa je tako tri puta nastupio na novosadskom EXIT-u, od samog početka na Outlook festivalu, Hideoutu, beogradskom Shareu, šibenskom Terraneu, Elevateu u Grazu, Soundwaveu u Gardenu, Harteri, Barufa, Atlantisu, Seasplashu, Festivalu, Pomladi u Ljubljani, Sarajevo Film Festivalu, MTV Valkana Beachu, te mnogim drugim.

{soundcloud}https://soundcloud.com/phillipe_dj/phillipe-outstep{/soundcloud}

Ulaz je besplatan “Pitch it!" i dozvoljen starijima od 21 godinu. “Don't bitch it!Don't glitch it!Just pitch it!” poručuju Eddy i phillipe te pozivaju da im se pridružite u što većem broju u četvrtak 8.studenog.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop