Skip to main content
  • 20.04.2017.

Less is More – osim ako plešeš!

Kaže ekipa manje je više. Manje čega za više čega? Ovo je sasvim relativno, ali da bi uopće procijenio je li nešto manje ili više od nečeg drugog potreban ti je drugi orijentir i kontrolna skupina ili nešto čemu variraš količinu i odvrćeš i zavrćeš ventile.


Svakako, staviš li na prvu stranu tvrdnje manje ostajanja doma u subotu uvečer dobivaš više – više zabave, plesa, ljudi, priča, iskustava, poderanih džonova i sretnih jutara. Manje zamjeranja, ega, osuđivanja i usporedbi svakako ti donosi i više gušta kroz dan, a manje suvišne buke u čisto rezanoj elegantnoj elektronici donosi jasno čisto i resko rezanje ravno kroz tebe zbog kojeg si bolji. Pa se ovaj Less Is More smješta u jedan Q ove subote, 22. travnja.

Q kao mutni upitnik otvorenih mogućnosti noći koje će implodirati u jednu njenim življenjem, kao mjesto statusa homeostaze u kojem držiš dah da se nešto dogodi i poljulja ravnotežu jer si majstor kaosa i Q kao predznak zadarskog bara.

Kaos na podij u opskurnu ponoćnu uru nosi gospodin Sin. Tin za prijatelje, gospodin Koraš za institucije i ulizice, zagrebački je momak koji nakon završetka glazbene škole pada u njedra elektroničke ljubavnice. 2010. uz Lupusa stvara niz, oku i uhu ugodnih, Green Sensation plesnjaka koji se još uvijek održavaju. Natjecanja su ponekad smiješna, a ponekad su lansirne rampe kao ono koje osvaja 2011., gdje dobiva priliku zasvirati na otvaranju party sezone na Zagreb Calling-u u domu beata Boogaloou.

Tražiš li Sina danas zateći ćeš ga u rezidentskoj šumi Jedinice gdje je sasvim regularna noć kada se ne miče od pulta 6 sati. 2013. je stigla s probojem granica svirkom u legendarnom slovenskom K4 klubu otvarajući mu vrata i uši susjedne nam scene, a pitaš li se na što se njišeš pod vodstvom gospodina Sina odgovor orbitira na lepezi od deep techna do techna.

FB EVENT: Less Is More with DJ SIN

Stupovi podrške noći su Butters i Toni Kostijal, a financijsko izvješće kaže 30 prije 1 ujutro i 40 nakon. Eto, info ti je tu pa ti sad pleši manej, pleši više, pleši koliko god želiš – samo pleši!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2