Skip to main content
  • Flora & Lija
  • 7.03.2017.

Less is More uz krišku M’tlarena!

Ljudi kažu svašta kada pričaju. Neke rečenice su istinite, neke nisu, neke su apsurdne, neke su samo subjektivne točke s kojih štimaš okular. Ali neki od njih kažu i da je manje više.

 
Svakako, ovisno o kontekstu i situaciji manje može biti više, ili manje jednostavno može biti manje no što bi bilo da je više, ali u slučaju "Less is more" štorije su u pravu. Zadarski Q bar tako u subotu, 11. ožujka, pola sata prije poljupca ponoćnih kazaljki uperenih gore prema svemiru, na sasvim ne svemirskom domaćem flooru kluba koji se bori protiv uvriježene homeostatske pozicije statusa Q, pleše uz M'tlaren ekipu. 
 
M'tlaren priča započela je onako kako započinju sve dobre priče, sasvim slučajno s toliko entuzijazma da je njeno začeće bilo neminovno u velikom planu kvinteta međusobno isprepletenih sudbina. Ovog puta pentagram je spojen u dužinu ravne profinjene elegancije s dvije distinktivne točke šarmantne dualnosti koju čine Flora i Lija, već nadebelo poznati dubrovačkim gospama i gosparima.

 
Lija je najmlađi M'tlarenovac. Vješt, mudar i okretan, elektronički otrov nosi u sebi od ranih dana. Strastveni je plesač koji stvara glazbu za one koji strast dijele pa tako voli žestoki masni beat koji te tjera da iskočiš iz kože. Nastrojen na istraživački rad i prekapanje po svemu novom i starom što mu dođe šapa, stvara niti koje ne biste očekivali i nerijetko ćeš u njegovom setu čuti stvari po prvi puta. Za pultom je u prekrasni b2b povezan neraskidivo s onom s kojom je proveo stotine i stotine sati u slušanju i plesu, Florom.
 
Biljnog aliasa, Flora stoji kao kotačić koji je pokrenuo M'tlaren. Zvuči kao krhka dama, zar ne? Prevarili biste se, jer Flora je zapletena u ples od sićušnih stopala i uporna, otporna i čvrsta, svoje prave mogućnosti otkriva tek uz elektroniku. I kako to obično biva, iza svakog velikog muškarca (ovdje skupine muškaraca) stoji velika žena.
 
 
Kao podrška ovoj kriški M'tlaren iskustva upadaju i Butters i Patricio a plešemo do 6 ujutro. Do 1 ujutro upadaš za 30 novaca, nakon dodaješ još desetku i to ti je to. Više ili manje, na podiju je taman! Enjoy!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk