Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Let The Music Be Free preparty u Galleryu predvodi Manuel De La Mare

Petak, 21 Svibanj 2021

Ove subote, 22. svibnja za pultom zagrebačkog Gallerya vrti Manuel De La Mare iz Italije, te DANCElectricPHILIPE umjetnički direktor Revelina.


Preparty se održava povodom ljetne parade Let The Music Be Free festivala koji će se 21. kolovoza desiti na Jarunu uz preko 40 DJ-a i 7 pozornica, a prva najavljena imena su Marco Carola, Luciano, Claptone, David Penn, dok novi val izvođača stiže uskoro. Early bird ulaznice su puštene u prodaju preko EventimaManuel je godine prije pandemije provodio zatrpan u gaže i vrijeme u studiju, stvarajući sebi svojstvene sjajne mikseve i izdanja. Potvrde i pohvale stižu sa svih strana pa tako remiksanje velikih kao što su Adam Beyer, Richie Hawtin, Solardo, Mark Knight, John Aquaviva i Fedde le Grand donosi 2011. titulu najboljeg Beatportova remiksera kao šlag na torti nominacije za najboljeg deep house i techno umjetnika 2010.Londonski Ministry of Sound, tokijski Womb, madridski Fabrik, Space na Ibizi, Amnesia Miami, Ultra Music Festival i Tomorrowland... svi oni gledaju Manuela kao dio svog najboljeg krda, a fan baza se širi na sve kontinente. Pitaš li se kojem žanru je predan, zateći ćeš ga negdje između housea i progressive-a i to uvijek na onoj efemernoj margini kvalitete koja jednako odgovara zagriženim underground posjetiocima kao i velikoj festivalskoj bini.U suradnji s kolegama i prijateljima Alexom Kenjijem i Luigijem Roccom nastaje i 303 Lovers, inovativni glazbeno progresivni otvoreni label koji je posljednjih nekoliko godina debelo urezao svoj trag u podije i tenisice diljem globalne klupske scene kroz setove najznačajnijih elektroničkih umjetnika danas.

Navrati u subotu do Gallerya od 16h pa uživaj u elektronici puni šest sati i pripremi se za ljetnu paradu slobode, muzike i plesa.LMF Preparty @ Gallery Club
https://www.facebook.com/events/189804886317060

LMF Festival @ Jarun
https://www.facebook.com/events/217557559843549

Više informacija možete doznati i na službenim profilima na društvenim mrežama
https://www.facebook.com/LMFfestival/
i https://www.instagram.com/lmffestival/