Skip to main content
  • 27.04.2017.

Liquid slavi 3. rođendan uz Dejana Miličevića!

Panta rhei bi bila lažna sintagma bez prikladnog epiteta "tekuće" na onome što teče. No kako nije lažna, teče baš sve pa tako i vrijeme koje kuca pune tri godine sjajnih Liquid noći.


Nesalomljiva ljubav, uvijek se samoobnavljajuća strast i rad na konstantnom poboljšanju rezultirali su svime onim lijepim što se kroz rad jedino i može izgraditi multiplicirajući se prihvaćanjem educirane zajednice plesača. Onaj koji nikada nije samo party tako ujedno ovoga puta nije ni samo jedan rođendan već i promo za ovogodišnji zvučni tsunami Kanegra Beach festivala. Party konglomerat se smješta pod krov Sound Factoryja u ponoć 6. svibnja, a meštri parade su Dejan Miličević, Qinni, Linber Lynx, Nino Galovac i Cajhen.

U 20 godina predanog rada gospodin Milićević je ostvario mnogo snova i nastavlja ih i dalje loviti na zvučnim valovima. Kao dio Knee Deep obitelji prisustvovao je svim velikim glazbenim događanjima koje je obogaćivao svojom mješavinom housea i techna koja s godinama i mirisom iskustva postaje samo sve bolja. Nakon 80-ak EP-ja koje je pustio u svijet, tek 2011. se odlučuje na prvi autorski album i "Trust and Purpose" je jednostavno odletio s polica. Ljubitelji njegova zvuka su ih obrstili do čista u roku od pet dana. Izgleda da tržište doista jest gladno kvalitete. Slijedeći uspjeh ovog album,a 2012. izdan je njegov nasljednik "Just Keep Talking Girl" pod okriljem Plastic City labela. 2014. je za Dejana bila velika godina jer je napokon lansirao svoj vlastiti label naziva Tit0 (Tit Zero Recordings) na kojem mu je prvo izdanje bio ni više ni manje nego DJ Rush.

Qinni kreće slijediti nevidljive niti elektronike na prelasku stoljeća kada vinili i techno zarobljuju uho i istodobno slijedi i prvi posjet najglazbenijem svjetskom pijesku gdje kroz narednih nekoliko godina zaljubljeno djeluje kao PR i promotor. Deep house i minimal postaju s  vremenom odabrani otrov i s kolegom Jamiem Bustosom stvara vlastiti program "The Secret After Party" no tajna nikako nije bila njegovo odvijanje na lokaciji Plastik Beach kluba na Ibizi, a 2013. pojavljuje se kao gošća u Spaceu pod okom i uhom domaćina Carla Coxa i Marca Carole.

Linber Lynx jedna je u Rijeci, na novogodišnju noć 1983., rođena Lidija. neminovnost glazbene ljubavi definirao je Berlin kao posvojeni dom  gdje razvija afinitet za pulsirajućim mračnijim zvukom skalpelski opsesivno savršene produkcije, a nakon rezidencija u Rijeci i Sloveniji nastaje i slavljenik Liquid kao monogram sjajnih organizacija underground partyja od prve sekunde do posljednjeg čovjeka koji kreće kući s podija. Jaki i ujedno duboki i minimalni zvuci oni su koji je ujedno čine nezamjenjivim članom E-Motion showa na Proton radiju i koji su je za pult smjestili uho z uho s golemim imenima scene.

Nino Galovac zagrebački je momak, rezident Soundfactorya na čiji rad su početkom karijere utjecali Booka Shade, Einmusik, John Acquaviva, Olivier Giacamotto, Oxia, Shlomi Aber, Paul Kalkbrenner, Oliver Koletzki. Prvi remix rođen je 2007., a godinu dana poslije počinje raditi na gramofonima i kreirati vlastiti stil koji klizi od inicijacije melodičnog deep housea i tech housea do današnje preference melodičnog techna s elementima deep i progressive zvuka. Izdanja su se smjestila na Musictracx Rec., Baile Musik i BM Slim koji mu je objavio i miksanu kompilaciju, a u pult kolege do sada može ubrojiti velikane kao što su DJ Rush, Deborah De Luca, Valentino Kanzyani, Billy Nasty, Troy Pierce, Richie Hawtin, Gabriel D'or & Bordoy, Industryalizer, Du'ArT, Ramon Tapia, Silicone Soul, Tomcraft, Mladen Tomic, Metodi Hristov, Terry Francis, Petar Dundov i D-Unity.

Cajhen je najmlađi član Overload ekipe, koji je u glazbeno ugazio s 19. Pristran deep i tech houseu voli mješavine melodičnih harmonijskih fuzija i beata, koji podržava onaj bas koji ti se penje u kralježnicu i bulji u dušu, a svirke se ga globusu bilježe po Sloveniji, Ibizi, Barceloni, Italiji i Hrvatskoj.

FB EVENT: Liquid 3rd anny / Dejan Milićević

Ekipa je spremna, kablovi su u niskom startu, ruke se trljaju, glazba se bira. Tvoje je samo da dođeš, poželiš sretan rođendan i pustiš dalje beat da te vodi kamo želi.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop