Skip to main content
  • 14.06.2017.

Ljetna sezona Revelina bolja nego ikad!

Dubrovačka utvrda zvuka, karantena svega onoga plesnoga i na struju, 300 -tinjak metara od zidina u kameno grotlo kulturnog kluba sprema se za sezonu veću i glasniju nego ikada do sada.


Špatulom iskusnog kozmopolitskog uha sakupljena je krema globalne elektronike i razmazana po dubrovačkom Revelin ljetu, za gospe i gospare ponosne republike i sve one koji se tao osjećaju, pa ćeš tako nakon stopala već zagrijanih u predigri Paul Van Dykovom vještinom u ljetu ljubavi na obali plesati između ostalih uz Afrojacka, R3hab, Fedde le Granda, Claptonea, Petea Tonga, Doorlyja, Idris Elbu, Marka Knighta, Mahmuta Orhana i Solardo. Sada samo jedan sprint kroz naznake plesnih priča od ovoga petka do kraja kolovoza.

16. lipnja vrijeme je za eSQUIRE-a koji stiže sa synthom i pianom natopljenim houseom uz pratnju DANCElectricPHILIPE-a i DJ JohnnY I.,  a 23. lipnja rezerviran je za bojenje Revelina u boje Fresh Island Festivala gdje  "DJ Phat Phillie" i DJ BIZZO BODEGA pale baklje hitovima umjetnika koji će se pojaviti na festivalu.

Eklektično električna DANCEϟectric Residency-ja kao prvog gosta sezone zove Damira Ludviga 28. lipnja, samo da bi dva dana kasnije na floo rRevelina sletjeli DJ-i s Marsa uz podršku DANCElectricPHILIPE-a i Koste Radmana. Uz istu domaću podršku, 4. srpnja slijedi vatromet najočekivanijeg partyja sezone uz Afrojacka, da bi dan nakon električna rezidencija u goste pozvala Dennisa Cruza. 7. srpnja vrijeme je za meku razigranost Pink Pande, uz to da se domaćoj podrški pridružuje i DJIVO, a narednoga petka 14. srpnja pult preuzima R3hab.

DU-EL-Fest u kritičnoj masi sjajnog kroz pet dana od 18. do 22, srpnja dovodi Mahmuta Organa, Ferrecka Dawna, Petea Tonga, Mike Valea, Doorlyja, Idrisa Elbu, domaćeg električnog Filipa, PEZNT duo, Tom Buga, Kostu Radmana, Yakku, DJ Speeda, DJIVO-a i BOY.AN. 26. srpnja DANCElectric Residency ugošćuje Manuela de la Marea, uz Shi Pe-a kao posebnog Filipova gosta, dok se od 10 do 14. kolovoza pak kolovođe smještaju na lineup Revelin Festivala, gdje je za sada poznata prva faza iz domaće kuhinje dostavljenih DANCElectricPHILIPE-a , DJIVO-a, Joe2Shine-a i DJ Speeda. 18. kolovoza vrijeme je nemirnu zakrabuljenu prikazu Claptonea, uz podršku Filipa i DJIVO-a da bi 25. konačno prve mirise kraja ljeta u nosnice uvukao uz soundtrack Marka Knighta.

Detaljni info, kalendarničenje, karte i što god bi te još moglo zanimati svakako uhvati na event rasporedu Revelina ovdje, a mi se vidimo na upisivanju novih priča u dubrovački kamen. More već zna sve tvoje tajne, nisi prvi koji je mlad na njegovim obalama.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2