Skip to main content
  • alt
  • 11.06.2014.

Ljetni aduti Pink Champagnea

Hvarski klub Pink Champagne otkrio je glazbene adute ovoga ljeta.

 
Tako će na prvome partyju, zakazanome za 17. srpanj, svirati Derrick Carter, jedan od najboljih house izvođača svih vremena. Pohvaljen od mnogih DJ-eva, njegova besprijekorna tehnika i setovi koji su namijenjeni prvenstveno plesnome podiju svrstavaju ga među najbolje DJ-eve svijeta. Njegov stil, kao producenta ili remiksera, jedinstven je i lako prepoznatljiv. Južnoafrički DJ i producent Black Coffee svoje će umijeće pokazati samo tjedan dana kasnije, 24. srpnja. Njegova glazba odiše jazzom i soulom te se ga smatra za jednog od najutjecajnijih afričkih glazbenika danas.
{youtube}2wAzyxFA0zk{/youtube}
 
Iz Nizozemske stiže trojac Kraak & Smaak, zaljubljenici u vinil i festivale, optimizam i duboku elektronsku stranu funka. Počeli su kao breakbeat funk bend, što i danas najviše vole puštati, a s vremenom se okreću i elektronici, jazzu i još nekim drugim alternativnim stilovima u svojoj glazbi. Momke ulovite 31. srpnja. Belgijski producent i DJ The Magician, koji potpisuje remiks “I Follow Rivers” Lyke Li, pušta house i pop, a u Pink Champagneu ga možete čuti 7. kolovoza.
{youtube}oS6wfWu0JvA{/youtube}
 
Talijanski dvojac Djs from Mars  majstori su mashupa koji su prvotno za svoje nastupe počeli spreslagivati velike pop hitove čisto iz zabave, no upravo ih je to eksperimentiranje dovelo do vodeće pozicije na mashup sceni. Njihove izrazito plesne brojeve na YouTubeu pogledalo je više od 10 milijuna ljudi, a podržali su ih najbolji DJ-evi današnjice među kojima su i David Guetta, Carl Cox i Bob Sinclar. Talijani nastupaju 11. kolovoza. Posljednji party na rasporedu je 18. kolovoza kada na Hvar stiže Dantz, japanski EDM producent i DJ, koji spada među najznačajnije figure tamošnje scene. Sve ostale informacije potražite na stranici kluba.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk