Skip to main content

Ljetni program Aquariusa iz mjeseca u mjesec!

Vodenjaci su tekući, efemerni, neuhvatljivi, prikaze, sjene, demoni i fantomi koji ipak ostavljaju stvarna sjećanja, Jedan takav sjedi na obalama Zrća na rubu jednog Jadrana s ponosnom titulom pripadnosti 50 najboljih svjetskih klubova.


Zrćki Aquarius tako sprema jedan od onih ljetnih programa od kojih ćeš morati reći O.M.G , baš onako sa svakim odvojenim slovom prije nego što si vilicu kreneš tražiti tamo pod stolom na koljenima gdje je pala. Pa bez puno uvoda, fanfara, trubača i šlinge po tkanini plesnog stiže brzi sprint kroz ono što možeš očekivati kroz ostatak lipnja, srpanj i kolovoz. Čisto kao spolier alert – stižu najveća globalna imena!

Od 26. do 30. lipnja skrivaš se u nabore Hideouta, u tvoje osobno utočište, bazu i glazbeni bunker od svega onog neljubaznog i obvezujućeg. Pod Hideout jedrima radi što želiš, dan je tvoj, noć još više, a uho prati zvuke svega od Major Lazera, Marca Carole, Stormzyja, Dipla, jamiea Jonesa, The Martinez Brothers, Hannah Wants, Hot Since 82, Eats Everything, Rodhada, Skreama, Anje Schneider, Heidi, Paca Osune… I još toliko umjetnika da ti se zavrti, pa ti dođe da prilegneš… ali ne možeš sada – jer plešeš.

Srpanjsko ludilo te očekuje 13. srpnja u četvrtak nadolaskom Sean Paula na binu u sklopu svježeg daha Fresh Islanda, da bi 17. srpnja, izuzev nastupa fenomenalnog novopridošlice Salvatorea Gannacia, započeo i prvi dan Area 4 festivala koji traje do 20. a stižu između ostalih i DJ Snake, Major Lazor, Skrillex, Yellow Claw, Marshmello, Diplo, Jack U, Dillon Francis. Ponedjeljak nigdje nije manje ponedjeljk no u Aquariusu i samo da dokaže kako je baš tako, 24. srpnja u goste poziva Tchamija da bi već naredni dan preuzeo Wildstylez.


Grba tjedna srijede 27. srpnja pod štambiljem je njemačkog legendarnog Loveweeka 2017. koji na Zrće dovodi Alle Farben, Bakermata, Claptonea, Dennisa Cruza, Felixa Crochera, Mariku Rossu, Matthiasa Tanzmana, Monobotica… posljednji dan srpnja rezerviran je za sve one koji ne pripadaju, koji se ne uklapaju u status Q običnosti i generalno nose samo svome krdu vidljivi štambilj crne ovce na jedrim čelima. Black Sheep festival u goste dovodi Carnagea, DVBBS, KSMR-a, Martina Solveiga, Nenoa, Dannica, Tigerlily…

Start kolovoza nastavlja sve do 3. s crnim ovcama, samo da bi 7.kolovoza, ne još jedan prekrojeni u radost ponedjeljak, dočekao Chuckiea a 8. kolovoz dovodi poker faca – Lucasa i Stevea i Pepa i Rasha. 9. kolovoza vrijeme je za novo idejno lifestyle glazbeno dijete Krydera i Toma Staara – Cartel. 14. kolovoza Wiwek donosi zvuk koji je sam stvorio naziva "jungle terror" slijepljen indijskim korijenima, tribal houseom i hip-hopom, da bi naredni dan preuzeo gospodin Walker, nije teksaški ranger ali je Alan, Norvežanin koji se nalazi iza hita "Faded" iz 2015. i okupira 55. mjesto DJ-magove top stotke.

Barakude su obično nešto što bi po svoj prilici volio izbjeći osim ako nisu oko plaže klupskih magnata Zrća. Barrakud se vraća od 14. do 18. kolovoza, a Aquarius stanica te čeka 17.kolovoza uz Marco Faraonea i Ilaria Alicantea.

Ako na ništa drugo već nećeš stići plesati u beskonačnim ljetnim noćima tada se maksimalno organiziraj da ti oko vidi Paški most u rasponu od 20. do 25. kolovoza jer vrijeme je za Sonus i apsolutno ludilo uz Svena Vätha, The Martinez Brothers, tINI, Adama Beyera, Adriatique, Apolloniu, Archieja Hamiltona, Chrisa Liebinga, Dejana Miličevića, Enza Siragusu, Jackmastera, Jamie Jonesa, Josepha Capriatija, Karotte, Lena Fakija, Macea Plexa, Mano Le Tougha, Marca Carolu, Margaret Dygas, Ricarda Villalobosa, Richiea Hawtina, Loco Dicea, Matadora, Moniku Kruse, Pan-Pota, Setha Troxlera, Sama Paganinija, Rodhada, Solomuna, Sonju Moonear, i domaće kao Andreu Ljekaja, Andrologica, Felvera, Homeboya, Marinu Karamarko, Josipa Milkovića i još mnogo mnogo njih.

Za sve detalje, info, karte, logistiku i što god već se uklapa u puno iskustvo preferiranog dana, vikenda ili mjeseca osjetite se slobodnima istražiti jedan po jedan event na službenim stranicama Aquariusa ovdje, premještajući se iz mjeseca u mjesec po liniji "June/July/August/September" na vrhu stranice. Sretan ti prvi službeni ljetni dan, imaš tri mjeseca da ih učiniš nezaboravnima!

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web