Skip to main content
  • alt
  • 16.06.2014.

Ljeto u kotorskome Maximusu

Ljeto je pred nama, a kotorska diskoteka Maximus pripremila je još jedan serijal za pamćenje.

 
Tako će jedna od najtalentiranijih dama na sceni, Lea Dobričić, gostovati  prvi put u Crnoj Gori 20. lipnja, u organizaciji studentskog radija Krš i uz podršku Sea Dance festivala. Njeni setovi su zarazna mješavina deep house, tech house, minimal i techno glazbe, uvijek s preciznom tehnikom, svježinom i jedinstvenom energijom koja će sasvim sigurno natjerati publiku u Maksimusu da pleše bez prestanka do ranih jutarnjih sati. 
{youtube}uJA2K9DAAus{/youtube}
 
Miljenik publike brojnih svjetskih festivala, engleska DJ zvijezda i producent, James Zabiela,  nastupa u Maksimusu  u subotu, 5. srpnja, na promotivnome  partyju SeaDance festivala. Zabiela se s pravom smatra za vođu  novog vala  globalnih DJ zvijezda, a njegove DJ vještine već su mitskih razmjera. Potpunu posvećenost publici Zabiela bez razlike redovno dokazuje u brojnim globalnim putovanjima po najvećim festivalima i rasprodanim klubovima. Domaću podršku pružit će mu DJ P.S. iz hercegnovske ekipe GroovyCastelNuovo. 
{youtube}nSSjnID4GJU{/youtube}
 
U  suradnji s agencijom connection-S je ovog ljeta za sve ljubitelje trance zvuka pripremila i serijal od četiri partyja koji će se održavati utorkom. Tako će od 22. srpnja do 12. kolovoza zasvirati Alex M.O.R.P.H, Talamasca, Bryan Kearney i Max Graham.
{youtube}wpjZGoUu8go{/youtube}
 
Tu je i rezidentura Silicone Soul & Friends,  zamišljena da okupi ljude željne urbanog zvuka koji se sluša u najboljim klubovima u Europi. Craig Morrison i Graeme Reedie, poznatiji kao Silicone Soul, bit će rezidenti Maximusa četiri ljetna četvrtka, točnije 10. srpnja, 24. srpnja, 31. srpnja i 14. kolovoza. Kao podrška škotskom dvojcu, pojavljuju se njihovi prijatelji koji su izabrani na osnovu Craigovih i Graemovih preporuka, a to su  Vlada Aćić,  Jan de R, Gile i P.S
{youtube}R0p8up-kIdk{/youtube}
 
Spomenimo još kako je upad na svaki od partyja besplatan do ponoći, a koliko li ćete morati izdvojiti nakon te ure, a i ostale informacije, doznajte na stranici Maximusa.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2