Skip to main content
  • alt
  • 8.07.2015.

LOL za Ultru!

Ne, nije nikakva rugancija već je LOL ime splitskog kluba na plaži koji će povodom Ultra Europe festivala od 10. do 12. srpnja držati svoju party stranu priče uz tri lista baš naše gore, MJ Suddanija, Marula i Cida.

 
Kroz tri dana, 10., 11. i 12. srpnja svaki dan će se održavati partiji s našim momcima, nekim iskusnima, nekima koji svoje priče tek grade.
 
Malik Jauk-Suddani, poznatiji kao MJ Suddani, stupio je na scenu 2007. godine. Do danas su iza njega mnogobrojne svirke kojima je nerijetko zagrijavao floor raznim internacionalcima što je potpomoglo širenju horizonata i zainteresiralo ga za različite pravce i zakutke elektronike. Posljednje dvije godine ga možete uhvatiit u Klubu Kameleon gdje je jedan od rezidenata projekta E!Nights, koji je Split izveo iz svojevrsne “party stagnacije”. 

alt

 
Ljeto mu je, sada već standardno, rezervirano za CONTACT večeri koje se svakog petka održavaju u bolskom klubu “Batuda”. Što se tiče produkcijskih voda, MJ Suddani ima za sada dva izdanja na labelima Tip Tap Records i Kanja Records, ali trenutno slobodno vrijeme uglavnom provodi u studiju gdje s prijateljem i vrhunskim glazbenikom radi na live projektu koji bi na svjetlo trebao prožmirkati ove zime.
 
Marul je jedno od najperspektivnijih mladih lica dalmatinske elektroničke scene, što je dokazao svojim ulaskom u burn residency regionalno finale s samo godinu dana staža iza pulta. Otkako je zakoračio u svijet elektronike i postao dio lokalne scene besprijekornom tehnikom i glazbenim stilom uspješno je rasplesao veliki broj žnjiranaca u splitskoj Jungli, gdje bilježi većinu nastupa na vrlo svježoj karijernoj putanji.

alt

 
Malikov i Marulov dugogodišnji prijatelj i kolega za pultom, koji se skriva iza aliasa Cid, postao je dio lokalne scene prije više od 5 godina, a iza sebe ima brojne nastupe u splitu, Zagrebu i okolici.

alt

 
Ujedinjenih snaga i razmazani žanrovima pružit će ekipi samo najfinije zvukove underground scene i učiniti ova 3 dana dostojnim krakom velike Ultre Europe!
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk