Skip to main content
  • 19.04.2007.

Londonska house skupina Ki. u Galleryu

Ki. je Londonska house skupina koja nastupa ove subote 21. travnja u zagrebačkom Galleryu . Ki. objedinjuje nekoliko stilova glazbe poput funka, dancea, soula, latina i chill outa. Posljednjih nekoliko mjeseci postupno postižu popularnost izdavanjem singla “Let me take you“ s debitantskog albuma „Before we breathe“ kojeg će premijerno promovirati u Hrvatskoj na ljeto.

Piše: 

Skupinu čine pjevačica Keli-Leigh, snažnog a u isto vrijeme strastvenog i nježnog glasa. Cijelu priču svojom kreativnošću pokreće producent Izzy B koji svira trubu u kubanskom stilu. Tu je i iskusni perkusionist Manos aka „Beats the Vyne“. Zajedno donese mješavinu utjecaja i zvukova iz čitavog svijeta zapakiranih u melodičnu i energijom nabijenu house izvedbu. Specijalno za ovu prigodu i njihovu premijeru u Hrvatskoj predstavlja ih Ady Jay- „Soleal“, London. Neka od mjesta u kojima su nastupali su: Cafe De Paris, Attica, Mezzo, Sports Cafe, Jewel Bar, Clapham North, G Lounge itd. Radio izvedbe: Jazzy M show, Ministry of Sound, House FM, Groove Lineage, Pulse rated i druge.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk