Skip to main content

Loopjunkiesi najavljuju novo izdanje Burning The Beach Festivala

LoopJunkies kolektiv vam s ponosom predstavlja drugi po redu festival audiovizualnih umjetnosti i Drum'n'Bass glazbe, Burning The Beach 2007. Festival će se održati 13. i 14. srpnja u predivnoj Uvali Istruga u mjestu Brna na otoku Korčuli. Originalnog i jedinstvenog mediteranskog okruženja, Burning The Beach je pravo mjesto za sve ljubitelje glazbe.

Piše: 

Festival otvara svoja vrata u 22:00 sata 13. srpnja, a zatvara ih kasno ujutro u nedjelju 15. srpnja! Festival će ove godine ugostiti Djeve i producente iz Njemačke, Slovačke, Irske, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Naime radi se o dva cijenjena Hamburška DJ-a d.m.n.k i Gerald Styer. D.m.n.k. je već godinama rezident i voditelj na jungletrain.com radio stanici te član organizacije i booking agencija za Drum'n'Bass, breakbeat i dubstep glazbu pod imenom Hoch10 koju predvodi Gerald Styer.

Iz Slovačke nam dolazi producent i DJ koji je davno zapalio Europu svojom produkcijom i svojim setovima, najbookiraniji DJ u Slovačkoj i Češkoj, radi s mnogim producentima, a u posljednje vrijeme radi s Paul B-om i MC Coppa-om, riječ je ako već niste znali o L Plus-u. Tu će još nastupiti Bad Operations iz Irske koji svojim setovima drma već pola Irske, tu je još i sjajan glazbenik, producent i DJ iz Sarajeva koji je sa svojim timom Kontra ugostio mnoge zvijezde Drum'n'Bass glazbe te izgradio istu scenu u susjednoj nam državi, završio glazbenu školu u Sarajevu, Glazbenu Akademiju u Dublinu, svirao u bendovima kao Skroz i Zabranjeno Pušenje, što više reći, MPJ SLO! Domaće snage će predstavljati Juice iz zagrebačkog BassInvaders-a, Dubway iz Confusion audiovizualnog kolektiva te Implant i Drizzt članovi LoopJunkies-a.

Kao i prošle godine ljubitelji umjetnosti, audio vizualne kulture i blijestavih svijetala na platnu nisu zaboravljeni! Dovodimo vam Aiko! I Lynoleum, fantastičan VJ duo iz Trsta, koji iza sebe ima zavidnu listu live nastupa i suradnji. Članovi VJ booking agencije Eye|con, pokretaći Synthesis projekta te članovi hrvatskog Underworld Theory projekta! Uz njih nastupiti će već znani splitskoj publici Lole.Kee.Bolek krew iz riječkog MASA KRU-a. Uz njih i član LoopJunkies-a video će raditi i Xplode.

Do korčule je lako doći, svakoga dana iz Splitske trajektne luke za Velu Luku kreču brodovi i katamarani u 10:15, 15:00 i u 17:30 sati. Iz Vele Luke ćete organiziranim autobusom 15 minuta se voziti do mjesta Brna tj. Uvale Istruga gdje ćete se udobno smjestiti, neki i okupati, te početi ''paliti plažu''.

Ulaznice su u pretprodaji u Splitu i Zagrebu, u Splitu ih možete kupiti u ''ATLANTIS'' Skate shop-u u Ban Mladenovoj 19, te u Zagrebu u ''Kingston Record Store'' poslovnici u  Radićevoj 3. Festivalske, dvodnevne ulaznice, je moguće kupiti samo u pretprodaji i putem e-mail rezervacije na burningthebeach[at]gmail.com. Cijena dvodnevne festivalske ulaznice je 80 kuna, dok je jednodnevna karta koja se kupuje na ulazu po cijeni od 60 kuna. Članovi Klubskascena.com FAN kluba mogu kupiti dvodnevne festivalske ulaznice s 25% popusta točnije po cijeni od 60 kuna, također u preprodaji il rezervacijom na e-mail.

Vlasnici dvodnevne karte osigurali su sebi kamping prostor unutar festivala besplatno. Dok oni željni malo komotnijeg boravka, dakle apartmani i hoteli, mogu kontaktirati turističku zajednicu otoka Korčule na telefone +385 (0)20 832-255, +385 (0)20 832-185 ili pak otici na webstranicu https://www.mediterano.hr ili koristite ''Brna+Appartments+Korcula'' kao ključne riječi u Google tražilici!

Što više reći osim da se spakirate lagano kupaće kostime, šatore, kreme za sunce i pravac korčula jer bit će vatreno 🙂

13. – 14. Srpnja. 2007.
Burning The Beach Festival 2007
Presented by LoopJunkies team

Audio:

L Plus /Urban Takeover, Itrinsick, cymbalism,xposure/ – Bratislava, SK
d.m.n.k. /bbdb, hoch10, jungletrain/ – Hamburg, GER
Gerald Styer /hoch10/ – Hamburg, GER
Bad Operator /Crilli!/ – Bangor, IRL
MPJ Slo /kontra, balkan radar/ – Sarajevo, BIH
Juice /bassinvaders!/ – Zagreb, CRO
Dubway /confusion/ – Zagreb, CRO
Implant /LoopJunkies, Black Hoe, Nightmare, Evil Beats/ – Split, CRO
Drizzt /LoopJunkies/

Video:

Lynoleum /Synthesis, Underworld Theory, Eye|con/ – Trieste, IT
Aiko! /Synthesis, Eye|con/ – Rijeka/Trieste, CRO/IT
Lole.Kee.Bolek /Masa Kru/ – Rijeka, CRO
Xplode /LoopJunkies, Future Sickness Records/ – Split, CRO

Pretprodajna mjesta:

Split -> Skate shop ''Atlantis'', Ban Mladenova 19
Zagreb -> Kingston Record Store, Radićeva 3

Cijena ulaznice:

Festivalska /dvodnevna ulaznica – 80 KN (samo u pretprodaji, ogranićen broj)
Dnevna – 60 KN (na ulazu)
Klubskascena.com FAN club dvodnevna ulaznica – 60 KN

Polasci brodova iz trajektne luke Split za Velu Luku na otoku Korčuli:

1.    10:15 h
2.    15:00 h
3.    17:30 h

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop