Skip to main content
  • 25.03.2016.

Lutke, elektronika i duše u Zadru!

Oči su ogledalo duše pa baci svoj okodušni špigl na ovo.

 
Svakako, možeš glavinjati uokolo bez duše no tada si utvara sebe samoga, kao na pločniku kredom iscrtani obris sebe bez supstance. Ti nisi ono što nosiš, strana na koju češljaš kosu ili količina novca koja spava u naborima novčanika. Esencija tebe sjedi negdje nelokalizirana, nemjerljiva, spontano reaktivna na druge duše i instantno zapaljiva. Ovu instancu sržnoga sebe nazivaš dušom i one su divne, a kamoli još i da su elektroničke.
 
Baš sa svime ovime na umu i s ciljem švedskog stola onoga što duše hrani nastaje i Electronic Soul, DJ agencija koja poput metronomski preciznog svjetionika u tajfunu elektronike zove one nakalemljene na sve od deep housea preko tech housea i chicago husea pa do kiselih poljana acid housea.

 
Ove elektricitetom nabijene i za mašinsko vezane duše tako se smještaju na zadarski podij Starog Kazališta Lutaka gdje ćeš ti biti potpuno nezavisna od konaca oslobođena, marioneta vođena samo svojim unutarnjim osjetilom za beat.
 
 
Pozvani ste tako na jedan vrhunski plesnjak koji dere od 22 sata pa sve dok se Sunce ne razlije zadarskim pločnicima u 6 ujutro i onda ravno kući na prvu degustaciju francuske i tucanje. Uskrsno jutro čekaš uz ponovno umesenje svega onoga što voliš pod vodstvom naših, prikladno apokaliptičnih pred novo rađanje, 7 veličanstvenih, a s tobom su:
 
>>>>>>>>>> BUTTERS (4M Recordings, Electronic SOUL)
>>>>>>>>>> LIQUID b2b VITO (ESW)
>>>>>>>>>> PELCZMAN
>>>>>>>>>> PATRICIO
>>>>>>>>>> LUCCA MASTERSON (Pitch Control)
>>>>>>>>>> LAST METHOD
 
Sretna vam uskrsnuća na podiju! Electronic Soul samo čeka! Znaš dobro da za ljubav treba imat' dušu!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2