Skip to main content

Mad Hatter’s Tea Party predstavlja Egorythmia!

Koje je vrijeme? Vrijeme je za čaj! Pa ako već moraš poći na čajanku nema razloga da te tamo ne čeka ekipa koja kontemplira stvari koje počinju slovom M.

 
No za razliku od insinuacije unutar romana Lewisa Carrolla da je Klobučar apsolutno i temeljito lud u svoj slobodi, sugeriranjem da se slovo M odnosi na "Mercury" odnosno živu, koja uzrokuje neurološke poremećaje, mi ćemo na našoj čajanci zaliječiti sve pukotine koje je stvarnost stvorila u tebi plesom. Pulski klub Zeppelin tako 11. studenog donosi dva i pol sata live act esencije makedonskog gosta Egorythmia.
 
Boban Lazovski gospodin je koji se krije iza aliasa i koji stručno, kao da ne postoji opcija no živjeti u glazbi, stapa nepravilna pulsiranja u melodične priče jedne harmonije. Egorythmina nikada nije bio sklon slijediti utabane staze i njegov put u psy trance započinje na mračnom polu tamnog tech trancea, da bi se reverzibilno preslikao na old school goa trance. inspiriran zvukom i rodnim Skopjem, odlučuje sam postati dio mistične kulture šaputanja psihodelije. Penetracija na svjetlo započinje 2001, prvo kao DJ i party promotor i zatim s potrebom da donese svijetu i nešto svoje i tako se 2008. rada Egorythmia.

 
Iono Music ubrzo hvata tragove beata i 2008. ujedno izlazi i prvi EP "Night Sight". Od tada nadalje psihodelično noćno progresivno trance nebo posipano je hitovima kao što su Beyond Gravity EP, remix Dark Matter trake, kompilacijom Forensic Science i drugim izdanjem kompilacije u suradnji s E-Clipom i Markom Radovanovićem, s kojim ujedno i nastaje novi projekt Time Travellers. Slušale su ga mase pod pozornicama BOOM festivala, Fusiona, Ozra festivala, Antarisa, Vuuv Experiencea, a plesali su i Izrael, Brazil, Mexico i Australia. Kolaboracije s umjetnicima kao što su Ace Ventura, Ritmo, Zen Mechanics, Symbolic, E-Clip i Zyce ispadaju s labela Blue Tunes, Iboga, Echoes i Plusquam. Gospodin Lazovski savjetovat će ti samo da "slijediš toplinu i slijediš svjetlo."
 
Makedonskom uhu pridružuju se u kuhanju čaja i domaće ruke Nesha, DJ Narda i MicroHella. Nesho je sinoniman s personom Nenada Milačića i ujedno jedan od nominiranih u Ambasador kategoriji za najboljeg goa/psy DJ-a. Polovica 90-ih već ga je zapetljala u kolekcionarsko ludilo sve glazbe na koju je mogao staviti prste, dok su eventi varirali od privatnih plesnjaka za 50-ak duša do megalomanskih manifestacija s 10 000 pari stopala, a usponi i padovi razbili ego na tisuću komadića, ne bi li ga iznova sastavili u boljeg Nenada no što je bio prije glazbenog putovanja.

 
Glazbeno instiucionirano labelaštvo vodilo je kroz Metamusic Porducton, Mars Room-FN te Tesseract Studio koji je implodirao s dvije kompilacije s njegovim imenom (Future Nature 1 i Future Nature 2). Žanrovski luta kroz goa, psy, tech, progressive i psychodelic, ne bi li oljuštio s ljudskog sve ono što nije esencijalni dio kvalitete samog čovjeka, bez štukature materije nataložene na duhu. Za tijelo možeš reći da stari, ali svijest se transformira i kroz energije koje primaš i dalješ teleskopira u beskonačno.

 
DJ Nard također umače intuitivnu antenu u elektronićko već početkom 90-ih. Večina nas kada smo mladi znamo točno kamo želimo da nas priča vodi. Nekima sjećanje na iskonsku želju centra osobe ispari pod pritiskom stvarnosti, no neki je ne puštaju jednom kada je lociraju. Tako DJ Nard upoznaje kolegu i prijatelja Deana, aka Cyborgix4E75, koji stoji na šiljku domaćeg elektroničkog pionirstva i zajedno stvaraju progressive sound projekt u opatijskom What klubu, a Narda danas poznaju podiji Austrije, Grčke, Slovenije, Srbije i tvoje zemlje, dok simultano u mraku studija, daleko od stroba, bujaju ritmovi kolaboracija s umjetnicima kao što su DJ Dalton, Koorie Live, Amor aka Kiano…

 
DJ MicroHell predvodnik je psihodeličnog rasplesanog krda psy trancea rođen na pulskim ulicama 1985. U pakleno dobar trance ušao je kroz portal punk-rock banda Reanimacija 2003. da bi već naredne godine sirene trancea tražile svoje žrtve. Započevši u mračnijem dubljem dijelu bazena dark psy trancea, s godinama je zvuk evoluirao i sada inkorporira lepezu žanrova od progressivea, crossovera, fullon-a pa sve do glazbenih eskapada pred svitanje s morning psytranceom. Od kada je gospodin Michel Percan posljednji puta bio na stranicama Scene vidici su se proširili i slušali su ga i podiji Njemačke i Italije, a u domenu djelovanja upadaju i konkubine produkcije i organizacije eventa, baš kao što je tvoja nestrpljivo nadolazeća kostotresna čajanka.

 
Za sve tehnikalije oko svrni niže i dođi nam na čaj (šešir je opcionalan)!
 
Ulaznice će biti u preprodaji od 31.10. u freak out (Indian shop).
Prvi krug pretprodaje-60kn
Drugi krug pretprodaje-70kn
Na ulazu -80kn.
 
Sluzbeni plakat by Teddy Lee!
 
Satnica:
22h-23:45h –> Nesho
23:45h-01:30h–> DJ Nard
01:30h-04:00h—> Egorythmia
04:00h-06:00h–> MicroHell
 
Deco: GeometrikDeko(Zadar)
Visuals by: Zeko NS
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2