Skip to main content
  • Pille
  • 24.05.2007.

Mali urbani festival ovog vikenda u Sisku

Ovaj vikend u Sisku će se održati četvrti po redu Mali Urbani Festival (MUF) koji će se po prvi put odvijati na novoj lokaciji, točnije u i ispred kluba mladih Skwhat u sisačkoj šumici na Viktorovcu. Drugi festivalski dan posvečen je lokalnoj subkulturnoj sceni tako da će se ispred Skwhata na otvorenom izredati gotovo svi sisački bendovi a za ljubitelje plesne elektronske glazbe, organizator sprema veliki party unutar kluba sa plejadom iskusnih domaćih DJ-a. 

Piše: 

Naslovna foto

Pille

Tako će 26. svibnja zasvirati Frajman, Omar, Pille i Zvuk Broda. Ulaz je besplatan. I ove godine organizator se potrudio pozvati atraktivne rock bandove te napraviti primamljiv program za svoje sugrađane i susjede. Osim koncertnih događanja na festivalu će biti i drugih cjelodnevnih sadržaja kao što su bike event, kazališne predstave, radionice, izložbe, promocije, buvljak i društvene igre.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk