Skip to main content
  • 29.06.2017.

Manje je više s, iz Fonetike posuđenim, Tvrtkom!

Kažu ljudi mnogo mudriji od tebe i mene s čitavim životima proživljenim u avanturama da je ipak manje više, da je elegancija ono mjesto mira i ideje bez puno zrcala i dima i s čistim linijama usidrenima u tvojoj istini. Manje zaista jest više, osim ako se ne radi o keksima.


Keksa neće biti osim ako ih ne poneseš sam, ali čiste ideje, materijalizirane za pultom u efemernim postojanjima samo ovu noć i samo za tebe u zadarskom Q baru su dakako ovdje.

Ljepote su subjektivni punktovi povezani s voljenjem, jer imamo tendenciju lijepim vidjeti ono što budi emociju i udara na neko iskonsko mjesto unutra, na arhetip onoga što smatraš ispravnim, i za to je obično potrebno malo. Možda te je pogledala taman pred after na podiju znojna i sretna i tada si znao da je voliš ili te povukao za ruku u prvi red da gleda tipa za pultom i znala si isto. Ovo manje potako je uštimavanje na istu valnu duljinu i rezultiralo sa svim onim više.

S keksima ili bez njih, zaljubljeni ili u potrazi, nije ni važno. Pozvani ste samom svojom esencijalnom ontologijom plesača na prvi ovoljetni Less is More koji stiže uz vinilomana i suverenog člana zagrebačke studiozne plemenite, na znanost zvuka uštimane, Fonetike – Tvrtka. Rijetko kada ćeš sresti nekoga tako drskog na jeziku i tako nježnog prema ploči čija najduža veza u životu je ona s glazbom. Žanrovi su za njega tek sugestije mentalne potrebe da stvari spremaš u kutije i ne zamara se pretjerano njihovim razdjelnicama, a pitaš li ga što voli reći će ti da su to oni dugi gigovi kada u svirci uopće nestanu kategorije vremena i prostora i kada jednostavno samo postojiš za pultom sada i ovdje. S floora vas neće tjerati nikad, s pulta vjerojatno hoće, predan je svojima, ulaže sate i dane u misiju Fonetike da gostima ponudi nešto kvalitetno dovodeći zanimljive goste i inovatore zvučnog, a naći ćeš ga i u pozadini organizacije River festivala na Mrežnici i kao pero (jer je moćnije od mača) UES magazina.

Kao podrška noći s nama su 1. srpnja od 23 pa do zauvijek i Chip Mandić, Who.Im i Lovre Milin. Upadaš za 30 novaca do 1 ujutro i 40 nakon, a osjeti se pozvan baš jako pratiti stranicu eventa ovdje jer će kapnuti i info u afteru nakon 6 ujutro... znaš da nije to to bez aftera. Dobro nam došli i vidimo se!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2