Skip to main content
  • 25.07.2017.

Manuel, zvijezde i tetovaže za Revelin!

Dubrovnik je grad povijesti, odrješitih ljudi, graditelja, umjetnika, pjesnika i golemih zidova koji su štitili sve talente u njemu od pohlepnog oka koje je biser juga Jadrana željelo za sebe.

 
Sjeveroistočno od zidina, povezana mostićem, stoji čvrsto i danas još tvrđava Revelin. Vijeće Umoljenih dalo je zeleno svijetlo za gradnju 30. prosinca 1538., a 1551. stajala je već dovršena i prkosila Turcima. Danas, prenamijenjena, i pod dodatkom kluba kulture, prkosi odsustvu zvuka i tišini, postajući dubrovačko sidro glazbe, a mi te vodimo danas kroz plesni raspored do kraja posljednjeg srpanjskog tjedna.

Sutra, 26. srpnja eklektično električna energetska elektronička rezidencija jednog Flipa na DANCElectric Residency, uz samog rezidenta DANCElectricPHILIPE-a i domaćeg gosta Shi Pe-a, dovodi i jednog Manuela. Gospodin de la Mare stiže pod jedrima rezidencije koja floor nudi kao razrješenje problema, kao privremeni raj na kojem su svi dobrodošli i nitko nije osuđivan i na kojem se svijet gleda u svim svojim potencijalima.

Ravno s 303 Lovers labela, na talijanskoj čizmi rođeni Manuel, vještinom je uhvatio uši ekipe kao što su Mark Knight, John Acquaviva i Fedde Le Grand, a Beatport mu 2011. dodjeljuje prestižnu titulu najboljeg remixera godine, kao dostojnog nasljednika nominaciji za  ‘Best Deep House and Techno Artist’ 2010. Sa specifičnim receptom koji miješa house i progressive, razapet na tankoj žici u kojoj mu jednaki kredibilitet priznaju i mainstream i underground pritoci, postao je već dio popisa stalne garniture klupskih zvjerinjaka Ministry of Sounda, Womba, Fabrika, Spacea, Amnesie kao i Ultra Music Festivala i Global Gatheringa.

FB EVENT: Manuel De La Mare at DANCEϟectric Residency

Petak, 28. srpnja, vrijeme je za još jednog iz stelarnog postava gdje je zvjezdano nebo bogatije za jednog Staara. Tom Staar tako postaje headliner ime uz standardne ruke DANCElectricPHILIPE-a, a ovdje je i kolega DJIvo, uz vizualne fantazije PhiberOptica i Rook VJ-a. iz kraljičine zemlje na globalni glazbeni stadion stiže mladi čovjek koji remixevima upija podršku s A liste i ruke u pljesak sklapaju Swedish House Mafia, Afrojack, A Trak, Pete Tong, Annie Mac, a konačni pečat utvrđivanju pozicije daje izdanje trake "Home" na Mau5trapu. Remix vještinama jednako jako se usadio u mainstream kao i u underground setove, i jednako lako se sa snalazi i za Dj pultom Ushuaie i prostorima skladišta u kojima se održavaju vlastiti Moda partiji.

FB EVENT: TOM STAAR @Culture Club Revelin

U subotu, 29. srpnja, vrijeme je za nastavak sage Shoot Me – I'm The Queen uz "Tattoo" sufiks gdje se ljepota kreće u opskurna upisivanja životnih priča tintom u kožu, a protagonističko svjetlo pada na tetovirano meso performera koji će vizualno pokazati sve od oldschoola do japanskog stila tetoviranja. Pa za malo estetike na granici punk rocka i glamura, na opni naizgled disidentskog, toliko već uvriježenog da više nije čin pobune, zvučnu pozadinu za pormatranje umjetnosti na tijelu pružaju DANCElectricPHILIPE, Dj Ivo i DJeM Bee, dok je vizualno meštriranje još jednom u rukama Phiber Optica i Rook VJ-a.

FB EVENT: Tattoo by Visionair @Culture Club Revelin

Dobro nam došao u Revelin! Ni jedan vikend ikada nećeš više biti tako mlad kao ovaj!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop