Skip to main content
  • 25.12.2017.

Maratonski novogodišnji program kluba Boogaloo

Zagrebački Boogaloo privodi kalendarsku godinu kraju s 3 partya i afterom.

Piše: 


U petak, 29.12. iz Francuske stiže Jack De Marseille s 25 godina iskustva na sceni, a večer je posebna po tome što će se svirati isključivo na vinylima. Društvo mu prave CET i Mary. Ulaznica je 30/40 kn.

Dan poslije, 30.12., kako smo već i pisali održava se Humanitarni party "Zajedno za Anitu". Za pultom su Teo Zver, Senno, Eggy, Willy, FlirtE i Yomu. Ulaznica je 30 kn. Simbolični iznos bit će u potpunosti uplaćen na račun za kupnju ortopedskih pomagala

DOČEK NOVE GODINE
Future Scope NYE 2018 w/ UTO KAREM, LEA DOBRIČIĆ, LADIDA

Line up uz dobro poznata domaća imena sačinjavaju i energični strani gosti. Uto Karem, Lea Dobričić i Ladida zajedno s vama će otvoriti šampanjac i okrenuti se novim pobjedama u sljedećoj 2018.. Tu je 10 imena spremno dobro zatresti floor, uz renomiranog talijanskog DJ-a Uto Karema, tu je i miljenica zagrebačke publike Lea Dobričić, a vraća se i legendarna La-Di-Da. Domaće boje predstavljaju Mr. DJ Dario, Shipe, Sthekerson, Mary, Matya, Senno i Sin. Ulaznice od 100 kn potražite na Entrio.hr, dok će na dan partya biti 150 kn.

Ne zaboravite da prvo Novogodišnje jutro sve kreće ispočetka u klubu Aquarius na 10-satnom after partyu.


 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2