Skip to main content
  • 18.12.2015.

Maratonski party za doček Nove Godine u Splitu!

Za doček Nove Godine ekipa E! Nightsa u klubu Kameleon priređuje maratonski set za pamćenje sa dvije zvijezde svjetske elektroničke scene.

Piše: 


Potporu će im pružiti i rezidenti kluba koji spremaju posebne novogodišnje setove. Program starta u 23:00 h te je osmišljen da traje do kasnih jutarnjih sati. Uz Ian Pooleya i Mitju Prinza nastupa još 7 kućnih DJ-eva što uistinu zahtjeva malo veću satnicu od uobičajenog partija stoga možemo očekivati raskošnu glazbenu trpezu!


 
Ian Pooley slovi za jednog od najcjenjenijih svjetskih DJ-a i producenata te je u isto vrijeme iznimno cijenjen i od domaće publike, što zbog brojnih gostovanja na svim većim eventima diljem lijepe naše, što zbog činjenice da već  20 godina predano ostavlja srce za publiku na dance flooru. Iza njega je 5 vlastitih albuma, brojni singlovi, suradnje i remixi, a trenutno je koncentriran na Pooledmusic i Montage, dva labela koja vodi iz Berlina. U isto vrijeme prisutan je i na Ovumu, Innervisionsu i Tsubi, labelima koji su među najutjecajnijima na svjetskoj elektroničkoj sceni.
 

 
Drugi gost koji je će odsvirati svoj novogodišnji set u klubu Kameleon je Mitja Prinz. Mitja je miljenik hrvatske, ali posebno splitske publike koju je davne ‘98. godine u kultnom klubu Up&Down po prvi puta oduševio svojim nastupom. Od tada se Mitja profilirao u dj i producenta koji je sa Dixonom uvelike utjecao na berlinsku scenu. Nastupao je u gotovo svim poznatim svjetskim klubovima, od New Yorka do Tokya, a njegovi su nastupi uvijek jedinstveno putovanje kroz sve pravce house glazbe. Iznimno je ponosan i na činjenicu da ima najdužu rezidenciju na berlinskoj sceni i to u klubu Watergate neprekidno već 10 godina. Osim dj-ingom, Mitja se bavi i produkcijom te pisanjem glazbe za filmove.

 
Svoju glazbenu priču redom će ispričati i rezidenti kluba: Jakir Brothers x Milan Pivalica x MJ Suddani x Ivan Dudda x Madezh x Klox. Karta se može kupiti svakim danom u pretprodaji u klubu Kameleon od 09 – 21 h i to po cijeni:
 
Do 24.12. – 100 kn
Od 25.12. – 30.12. – 12o kn
Na dan partija, odnosno 31.12. – 150 kn

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2