Skip to main content
  • alt
  • 22.02.2015.

Marko Nastić se vraća u Zagreb

Najdraži zagrebački floor, DEPO klub, za sve one gladne dobrog zvuka nudi novu poslasticu s friškom klupskom večeri Secession, koja iza pulta dovodi u Zagreb iznova i Marka Nastića.

 
Nastićevo ime odzvanja umom svakog iskusnog clubbera. Marko, čini se, ima jednu od onih godina kada ti sve u kreativnom zanosu ide od ruke. Na lageru već čeka desetak novih izdanja, zanimljive suradnje i pokretanje etikete ekskluzivno rezervirane samo za najbolje vinilke naziva Sake & Vinyl Only.
 
Marko može s ponosom baciti oko preko ramena i u mjesece koje ostavio za sobom. Na Innocent Music Limited vinyl only etiketi izdao je release koji prikazuje kako su njegove producentske vještine evoluirale od početaka do kompleksnijeg i profinjenijeg zvuka danas, Love Dancing EP našao se u top desetki singlova mjeseca njemačkog Faze Maga i Anja Schneider ga je uključila u svoj BBC One mix, a remix na Decoded Mini je postao jedno od njihovih najcijenjenijih izdanja.
{youtube}5P6WnHKUkak{/youtube}
 
Vidjeli su ga floorovi Slovenije gdje je zavrtio sa Enzom Siragusom, iza 3 decka u Postgarageu u Grazu i iza mixeta najvećih europskih hramova zvuka.
 
Da Nastić ne bude usmljen iza pulta će mu društvo praviti još jedan headliner Secessiona, miljenih domaćih rasplesanih stopala, Ivan Komlinović, koji će za undergroundčanine zavrtiti jedan set isključivo na vinilu a tu je i Malesh. Stoga se 7. ožujka oko jedanaestice sparkiraj ispred ulaza DEPO kluba i vidimo se u mraku podija.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2