Baner
Marusha

Marusha na Čigrađi 14.08. kao prednajava Love Paradea

Nedjelja, 13 Lipanj 2010
Vraćaju se fenomenalni partiji na murtersku Čigrađu. 

Po prvi put, na Murter Open Air Party, dolazi nam Rave & Techno kraljica, jedna i jedina,  Marusha. Žena koja je i kao dj, i kao producent promijenila tokove dance glazbe, te uvelike utjecala na ekspanziju i popularizaciju elektronske i klupske scene! Ukoliko želite osjetiti vremena slobode, pionira i početaka stvaranja techno scene, ovo je obavezan party i lektira za sve nostalgičare i ljubitelje elektronske glazbe! Osim toga, za to će se osim Marushe pobrinuti i sam ambijent prekrasne uvale Čigrađa, u ukupno 8.om izdanju Murter Open Air-a.

Ovim putem dajemo i priliku mladim dj snagama da se prijave, i da puštaju “rame uz rame” sa Marushom!

Zbog obiteljskih obaveza Marusha nastupa puno manje nego prije, te pomno bira svoje nastupe, zato je i ovo gostovanje svojevrsna "privilegija" za hrvatsku publiku! Nakon punih 7 godina u Dalmaciji, ne propustite vidjeti legendarnu Marushu, i osjetiti pravi duh LOVE PARADE-a, u uvali Čigrađa, 14.8.2010.!

support: Dj Keops

Warm up: NATJEČAJ ZA MLADE DJ NADE!

Šaljite svoje setove(max.30min) zajedno sa podacima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , i dvojica(ili dvoje) najperspektivnijih dj-a biti će izabrani da puštaju po 90min ispred legendarne Marushe!

Između ostalih, u izboru će sudjelovati i sama Marusha, a objava i najava izabranog line up-a bit će 15 dana prije partija.

Extras: special visuals and sound

Cijena karte: 70kn u predprodaji/80kn na ulazu

Predprodajna mjesta: Eventim, Lanterna(Čigrađa), TZ Murter,  Transport Footwear-Šibenik(Kralja Tomislava bb)i Transport Footwear Importanne(Zagreb)

(+posebna ponuda; prvih 100karata po 60kn! U posebnoj prodaji preko facebooka.)
Marusha na Čigrađi 14.08. kao prednajava Love Paradea