Skip to main content
  • 27.11.2017.

Maskirani dvojac Nipplepeople nastupa na proslavi rođendana ŠibenikIN portala

Jedan od najčitanijih lokalnih medija, portal ŠibenikIN slavi svoji 6. rođendan, a na proslavi će im nastupiti fantastični dvojac – Nipplepeople.

Piše: 

Portal ŠibenikIN uskoro će otpuhati šest svijećica na svojoj rođendanskoj torti koju će obilježiti i proslava 1. prosinca u klubu Azimut gdje će nastupati dobro nam poznati duo Nipplepeople. Maskirani electro pop duo uvijek je odlično rješenje za dobru zabavu jer su uvijek puni elana i lakoćom podižu publiku na noge.

Brzo su na sebe navukli pozitivne reakcije kako scenski tako i iza kulisa. Pjesma Sutra među najfavorziranijim je njihovim djelima, a svakako treba spomenuti i obradu pjesme Frka koju u originalu izvodi legendarna Zdenka Kovačiček. Da je šibenska publika već imala dobar uvid u njihove elegantne nastupe potvrđuju nastupi na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovil gdje su nastupili kao predgrupa britanskom bendu Stereo MC's te također u sklopu programa 'Ljetno Yammatovo'.
{youtube}K6N7dzp2Ffw{/youtube}

Odlična je ovo prilika da se još pobliže predstavi glazbena scena u večeri koju će uveličati nedavno izglasani najbolji elektronički bend godine na drugoj dodjeli nagrade Ambasador. Red dobrog društa, red dobre glazbe i kada otkuca 23 sata na programu kreće frka koju će raditi Nipplepeople. Neka sretna je i vesela proslava portalu.

[FBevent]

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk