Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
alt

Mauro Picotto i Alexander Kowalski stižu u Zadar

Srijeda, 04 Lipanj 2014

Izdavačka kuća Decoded Records i Electronic Music Night u zadarskoj dvorani Jazine iduće subote pripremaju spektakularni događaj u sklopu promotivne turneje Moondance festivala, a glavni gosti manifestacije su Mauro Picotto iz Italije i Alexander Kowalski iz Njemačke.

 
Mauro Picotto, kojem je ovo premijerni nastup u Dalmaciji vlastitu preobrazbu doživljava 2001. kada osniva etiketu Alchemy koja mu služi kao baza za daljnji razvoj vlastitih afiniteta i produkcije. Preko raznih žanrova: dance, trance, sofisticiranog techna ili svega što je napravljeno u kućnoj radinosti, Mauro ne poznaje granice.  Neke od najpoznatijih pjesama koje su ga zacementirale kao izvođača/producenta su "Bakerloo  Symphony", "Iguana", "Komodo" i "Lizard" - traka s kojom je Mauro dobio priznanje od struke na  svjetskoj razini, gdje ga se često svrstava među TOP 10 najpopularnijih DJ-eva. Zabilježio je nastupe na Zimskoj Olimpijadi u Torinu, te brojnim festivalima poput Loveparadea, Ultre i Time Warpa. Izdao je preko 600 različitih produkcija/remikseva, a do danas je prodao preko 6 milijuna primjeraka nosača zvuka. Konstantno se usavršava i napreduje sa svojim radom. U današnje vrijeme remiksira te producira nove izvođače. 
 
Alexander Kowalski je prepoznatljiv po glazbenoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno s elementima deep housea, duba i funka. On sjajno prenosi emocije kroz masivni zvuk zbog čega je zavrijedio visoku reputaciju kako među rejverima i glazbenim profesionalcima, tako i među kritičarima. Njegovo iznimno znanje kad je u pitanju produkcija, konstantna evolucija zvuka iz singla u singl te savršena tehnička izvedba u kombinaciji sa snažnim emocijama osim dvostruke nominacije za German Dance Awards donosi mu velike pohvale za inovativnost u zvuku. Zbog energičnih, intenzivnih i tehnički savršenih live actova diljem svijeta i iznimno bogate diskografije postaje miljenik kritičara koji mu daju titulu najboljeg producenta i najboljeg live acta. Kowalski 2009. godine osniva svoj label Damage Music, a posljednji singl "Dircksen" oduševio je kritiku i našao mjesto u setovima brojnih velikana kao što su Laurent Garnier, Joris Voorn, Ben Sims, Stephan Bodzin, Fergie i Guy J.
 
Glazbenom spektaklu u zadarskim Jazinama pridružit će se i plejada omiljenih domaćih DJ-eva koje predvode Pero-Fullhouse, Edy C., Juri Paik, te Mota i Mani iz Zadra. Moondance festival održava se 16. i 17. kolovoza u srednjovjekovnim kulama Kamerlengo i Sv. Marko, te stadionu Batarija u Trogiru. Da će to biti događaj sezone dokazuju i potvrđena imena Nina Kraviz, Anthony Rother, Vince Watson, Funk D Void, Agoria, DJ Rush, Silicone Soul i mnogi drugi. Svaka 50 kupljena ulaznica za Jazine dobiva besplatnu festivalsku za trogirski Moondance. Party se održava 14. lipnja, a ulaznice zaelektronsku poslasticu možete već sada nabaviti preko Entrio.hr za 130 kuna dok će cijena na dan biti 160 kuna.
 
Mauro Picotto i Alexander Kowalski stižu u Zadar