Skip to main content

Meat otvara novu Cruise sezonu u Splitu!

Imaš ponekad dane kada se osjećaš kao bipolarni kameleon u vrećici Skittlesa? Za takve dane jedino je prikladno završiti u klubu koji nosi ime ovog labilnog reptila.

 
Splitske ulice čuvaju jednog baš takvog kameleonski nastrojenog, pa svoju promjenjivu polipolarnost sačuvaj za narednu subotu, kada ćeš s Cruise ekipom, 29. listopada, procruisati u 3. godinu djelovanja i uklizati u prvi party ove ledenije sezone kada se najbolje griješ pod strobom.

FB EVENT: Cruise w/ Meat, Mariano Mateljan, Madezh

 
Kao prvog gosta na podij Kameleona pod Cruise zastavama organizatori su posebno ponosni što mogu najaviti baš Meata (Desolat Music Group, FREEBASE Records & Sneakers), gospodina kojeg si lovio i na afteru Sonus Festivala kada je s Marianom Matejanom i Dorianom Paićem zapalio klub. Tlo koje Meat, pravim imenom Carsten Schuchmann, naziva domom unutar je njemačkih granica, a talentirani eksperimentator ujedno je i vlasnik hvale vrijednog labela i veteran s 20 godina na sceni.
 
 
Jednako često ćeš ga moći zateći kao predanog ravera negdje usred floora kao i u predsjedanju njime, a ako ga baš pitate koja je ljubav navest će house i minimal. Ovaj vlasnik Freebase trgovine ploča zasvirao je u svakom klubu  vrijednom spomena, otvarao za Vatha, rasplesao Robert Johnson i još uvijek uspio naći vremena za subkarijeru strastvenog nogometnog navijača. 
 
Kao glazbeni prvijenac uz Einzelkinda rodio se "Meat Is Murder" EP, a slijedi ga "Words From The Frontline" EP na legendarnom Get Physicalu. No kako tonovi govore mnogo više no što bi riječi same mogla zavitlaj si ušnu školjku na diskogafiju sam.
 
Počinjemo oko jedanaeaestice, a podršku rezidentskog Cruise tabora pružaju Mariano Mateljan i Madezh. Ekipa Cruisea zahvaljuje svim koji plešu već godinama i koji i dalje vjeruju u bass, beat, mrak i ljubav. Plesali mi još beskonačno mnogo noći u godinama koje dolaze.
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2