Skip to main content

Mihai Popoviciu na Family Grooves partyju!!!

Family Grooves groova suvereno već treću godinu i vrijeme je za naštimati party šešir, izvaditi trubice i zapaliti svjećice na torti sjajnosti.

 
Tri ljeta i zime prošla su od rođenja velikog hrvatskog labela koji si je u kratko vrijeme izgradio internacionalnu reputaciju kvalitetom i dosljednosti i groovy obitelj u zahvalu svima koji su podržavali rad i viziju na podij O'Hare (nije nikoga zameo vjetar, zamest će vas nešto drugo s pulta) dovodi golemog glazbenog gosta. Prvi puta na domaće tlo slijeće Mihai Popoviciu.

 
Iz Rumunjske kofere za naš komad pod suncem pakira jedan od najinovativnijih istočno-europskih producenata elektronike danas. Zaplakao prvi puta pod nebom Sibiua 1981.,a odrastao je u klinca fasciniranog bujajućom elektroničkom scenom 90-ih. Sintetički zvuk u zlatno doba elektronike pustio je korijen i 2001., pod utjecajem housea i techna započinju godine eksperimenata koje 2005. rezultiraju prvom službenom vinilkom i to na DJ Hellovom Gigolo Recordsu.
 
Ovo je bio samo startni pištolj, a Mihai nastavlja dodavati nova poglavlja u svoju priču kroz solo projekte ili u partnerstvima s globalcima poput Markusa Homma ili Jaya Blissa. U lipnju 2007. EP "First Contact" ispada sa Pascal Feovog labela Level Neon Zero Recordings, a pri kraju iste godine ruku pod ruku s Markusom Hommom pridružuje se Highgrade obitelji.

 
 
2009. je bila plodna godina diskografskog blaženstva i izdanja su neumorno izlazila s lebela kao što su Fear Of Flying, Hudd Traxx, Bang Bang i Diynamic, a hit Bis Co, načinjen u suradnji s Markusom i Jayom pomeo je dance ljestvice Europe. U dualnoj manifestaciji za pultom i u studiju suradnja s gospodinom Blissom poznata je pod imenom Hermannstadt Collective i podijima je poklonila trake poput like “Raw Fruit”, “Thirst Day” i “Safety Match”.
 
Stagnacija nije opcija za Mihaia. Vizionari su oni koji vide dalje i jasnije i kako raste i razvija se ovaj proces se preslikava i na zvučne pejzaže, stoga nije ništa neobično da je postao ime koje se s poštovanjem šapuće najvećim europskim i globalnim klubovima. Distinktivno osobni stil groovy beatova, toplih podtonova i emocionalnih kukica zauvijek će vas zalijepiti na lik i djelo gospodina Popoviciua.
{youtube}bKz75m2yzAU{/youtube}
 
Od Trezora, preko Fabrica, DC10-a i Trowa, teško da postoji elektronička meka u kojoj nije zasvirao, a sada se popisu pridružuje i O'Hara. Podršku će Popoviciu dati lokalni umjetnici čija izdanja su se u protekle tri runde oko Sunca zatekla na Family Grooves labelu, a za pult će stati i ponosni tatica Family Groovesa, Silvio Hrabar. a s kim još plešeš oko baci niže. Dobre vile kuloara šapnule su nam i da obitelj čeka zanimljivo razdoblje jer stiže i prinova, od Midasa pozlaćeni sestrinski label Family Grooves Gold.
 
Lineup:
Mihai Popoviciu [Cyclic / Poker Flat / Highgrade]
Silvio Hrabar [Family Grooves]
Lushi [Acilectro]
Feta [Acilectro / Family Grooves]
Daff [Deeplowmatiq]
Ivan Romac [Family Grooves / 2Owls]
Tome R [Family Grooves / Sit Down]
DJ SIN [ZG / Club no.1]
 
Pa pogledaj u planer, baci oko na kalendar i obriši sve zapisano za 12. ožujka jer postoji drugo mjesto na kojem moraš biti. O'Hara je ljubazno produžila i radno vrijeme pa više manje sad ostajemo dok ne svisneš. Promo ulaznice su planule pa za sve koji svoje još nisu ugrabili ostaju dvije opcije:
 
Pretprodaja Mythos Bar, Put Firula 18: 70kn
Na ulazu u klub: 90kn
 
Stegni žnirance, otvori um i uši, rastegni se da ne polomiš nešto na podiju i propleši s nama od jutra. Na flooru je sve moguće!
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop