Skip to main content
  • 24.05.2007.

Mikleuška Open Air Festival u Kutini

Mikleuška open air party održava se već šestu godinu zaredom. 26. svibnja ove godine glavni naglasak je na eko akciji čišćenja jezera i prostora oko jezera. Glavni pokretač ovog događaja su Zagrebački DJ-i Pero Mirman i Rene aka Maker . Ove godine sam tulum će trajati sveukupno 30 sati a gostovat će 22 dj-a, 2 vj-a te live performer sa bongosima.

Piše: 

Cjelokupni program prenositi će se uživo na Engleskom internet radiju www.pushfm.com, tako da oni koji neće moći prisustvovati mogu slušati uživo svih 30 sati. Glavni sponzor ovogodišnjeg tuluma su: Tuborg (koji će specijalno za tu prigodu osigurati prikolicu sa hladnom pivom, plazma tv-ima i rasvjetom) te Pevec (koji će donirati kante i vreće za smeće te napraviti dekoraciju prostora). Glavni gost biti će DJ Amir iz Londona, čovjek sa preko 25 godina iskustva u glazbi, urednik i radijski voditelj gore spomenutog Londonskog radija www.pushfm.com . Ulaz na party je kao i svake godine besplatan jer se u prvi plan stavlja eko akcija.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop