Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Mlade snage techno zvuka uz Outside Connection ponovno na okupu u Rijeci

Srijeda, 11 Siječanj 2023

Nakon prošlog vikenda i “Retro Techno” večeri, ovog vikenda riječane čeka povratak u budućnost

U petak 13. siječnja, Outside Connection preuzima riječku Crkvu s novim showcaseom. Ekipa iz riječkog kolektiva ovog puta predstavlja Skarrosa, REC-a, Tiasa i ENEIX-a.

Iza Outside Connectiona stoje mlade snage riječke scene koji žele dočarati vlastitu viziju underground glazbe. Ideje i planovi s vremenom prelaze u djela, pa su tako iz jednog dugogodišnjeg poznanstva, a prije svega prijateljstva, proizašle želja i trud da se u Rijeci i Hrvatskoj osigura više underground techno glazbe.

Skarros je mladi DJ koji se tijekom 2022. godine probio do prvih nastupa u klubovima. Svoju ljubav prema elektroničkoj glazbi gaji od malih nogu, a svoj zvuk opisuje kao igra i kombinacija toplih house melodija s mračnim verzijama techna.Također, jedno novije lice iz redova mladih snaga je REC. Prvi doticaj s beat-matchingom imao je još kao dječak, a kroz godine njegov zvuk se formirao i mijenjao dok je najveći utjecaj na njega imao Berlin.

Predvodnik riječkih mladih snaga, Tias je osnivač Outside Connectiona. Prepoznatljiv je po svom mračnom technu ispunjenom melodičnim i vokalnim trakama. Kada ne svira techno, može ga se uhvatiti u house zvuku, ali i hip-hopu te drillu.

 

FB Event: Outside Connection Showcase

Još jedan član kako Outside Connectiona tako i novog vala techno zvuka Rijeke je ENEIX. Osim na Outside Connection večerima imao je priliku nastupati i na Energetica partyjima.

Vrata Crkve se otvaraju u 23h, a upad je7€.