Baner

Monika Kruse stiže na ljetno izdanje Projecta Vojarna!

Ponedjeljak, 25 Veljača 2019

Na betonu bivše vojarne Bribirskih knezova u Šibeniku, u subotu 27. srpnja održat će se treće izdanje Open Air partya Project Vojarna.Projekt živi pod paskom Glazbene udruge ECHO (Stjepan Petrović) i Decoded Records (Edy C.) koji su nam potvrdili da je headliner ovog izdanja "Wonder Woman" techna Monika Kruse.Prošle godine na užarenom betonu bivše vojarne plesalo je preko 2 tisuće posjetitelja na high tech minimal Borisa Brejche, da bi na jesen Project Vojarna osvojio je nagradu Ambasador za "Najbolji Open Air party" glasovima publike.
Kum projekta je Paško Rakić, dogradonačelnik Grada Šibenika


ULAZNICE U PRODAJI

Krenula je i prodaja prvog kontigenta "ranoptičjih" ulaznica po 50 kn koje možete kupiti na ovom linku. Dodajmo i to, da line up još uvijek nije definiran do kraja, pa će tako Project Vojarna sa novim imenima izaći u javnost 8. travnja.
MONIKA KRUSE

Ova Njemica svojim otrovom i lijekom zove techno, a uz DJ-ing jednako dobro se snalazi i u produkciji i kao vlasnica 2000. rođenog Terminal M labela i dizajnerica vlastitog branda odjeće. Da Moniku pitaš gdje je bila '91. rekla bi ti da je taman započinjala prve korake karijere koja sada traje preko četvrt stoljeća i uključuje sve od najvećih bina do organizacije musavih oštrih partija po minhenskim skloništima iz 2. svjetskog rata, a odzvanjalo je Awakeningsom, Time Warpom, Sonusom...Terminal M odigrao je centralnu ulogu ustoličenja ove matrijarhalne karijere, postajući kulturni pokret sam za sebe izdavanjem glazbe svih, od legendi poput DJ Rusha, preko novaka Stimminga, a danas na njemu žive i ANNA, Pig&Dan, Noir, Victor Ruiz i mlada postava koju čine Skober, Metodi Hristov, Kydus, Drunken Kong, Ilija Djokovic...No, s istaknutom crtom onih koje nepravda neprekidno žulja, Monika je ujedno čitav život i aktivni zagovornik borbe protiv rasizma, homofobije, antisemitizma, nepravednih imigrantskih politika i tako nastaje i njena dobrotvorna udruga No Historical Backspin, koja kroz glazbu sakuplja novac za druge udruge u zajedničkoj borbi protiv nasilja i diskriminacije.

Sve je ovo Monika, sve je ovo utkano u priču i iskustvo za pultom, pa idi pa vidi, dođi i pleši!
 

Monika Kruse stiže na ljetno izdanje Projecta Vojarna!