Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Beat Busters

Multimedijalni projekt "Živi zid" stiže u Slavonski Brod

Ponedjeljak, 19 Rujan 2011

Projekt „Živi zid“ integrira zabavni program u modernu umjetnost i edukaciju. 

Glavni cilj ovog projekta je ukazati na važnosti pozicioniranja ovakvog kreativnog koncepta za mlade (i ne samo njih), kao jednog od važnijih budućih pokretača alternatvnih edukacijskih sistema. Upravo s tom vizijom Beat Busters, nastavljaju realizaciju projekta u Slavonskom Brodu, te u suradnji s udrugama PUŽ i Club +40 predstavljaju novo izdanje Živog zida.


23.09.2011. PETAK
Gradsko kupalište, Slavonski Brod

20h ⋆Brlog Predstavlja – warm up
21h ⋆Beat Busters – performans
22h ⋆Punk Data – koncert

Ulaz: besplatan
 

24.09. 2011. SUBOTA
Caffe bar Gem

11h ⋆DJ radionica by Robert Galac aka Aeon

Ulaz: besplatan, prijave po dolasku

 

PUNK DATA
Nastupajući u formi free sessiona Punk Data je na zagrebačkoj klupskoj sceni prisutan već par godina. Trenutno u studiju priprema svoj prvi album, a uskoro slijede i novi koncerti kojima će promovirati album. Glazba koju sviraju nastaje iz trenutka, spontano, vođena kemijom koja se stvara među ovim glazbenicima. Zalazi u razne glazbene žanrove : Jazz, funk, rock, ambijental, pop, drum'n'bass, broken beat, hip hop, alternative, post rock....
http://www.reverbnation.com/punkdata


BEAT BUSTERS
Beatbusting performans - Odijelo čini Beat Bustera.
Beat Busters odijelo oživljava i dobiva novu funkciju. Spoj pokreta, zvuka i improvizacije na sasvim novi, zabavan način. Busteri koriste senzore koji bilježe svaki pokret i omogućavaju im stvarati glazbu suradnjom tijela i tehnologije. Beat Busters je skupina glazbenih kreativaca udruženih u misiji da promoviraju nezavisnu glazbenu scenu i nove oblike izdavanja i distribucije glazbe. Okupili su se 2008. vođeni sličnim idejama i do sada broje mnoge koncerte i partije u regiji te pregršt performansa i video uradaka. U sklopu udruge Vibra, pod kojom djeluju, pokrenuli su nezavisno izdavaštvo kako bi svijetu lakše prezentirali umjetnost kojom su okruženi.
http://www.beat-busters.com/
 

BRLOG PREDSTAVLJA
Najstarija hiphop organizacija Brodsko-posavske županije. Obuhvaća period od deset godina stvaranja tvrdog repa okupljajući istomišljenike i stvarajući zaseban zvuk baziran na žestokim tekstovima koji progovaraju o socijalnim i političkim problemima te glazbenim podlogama koje se stilom razlikuju varirajući od old schoola, horrorcorea do dancehalla, drum’n'bassa i eksperimentalnih beatova. Brlog mašinerija trenutno broji tri benda, sedam MC-ja, šest beatmakera, tri DJ-a, jednog beatboxera i čovjeka za video.
http://brlogpredstavlja.com/


DJ RADIONICA by DJ Æon aka Robert Galac
Radionica namjenjena svima koji žele naučiti nešto novo,utvrditi postojeća znanja ili samo promatrati umjetnost DJ-anja. Robert će govoriti o programu Remox pomoću kojega stvara genijalne remixeve, također o Abeltonu, Traktor Scratch Pro i Seratu. Æon a.k.a. Crisis.Dub dubstep/funky,/future garage DJ i producent dolazi iz Slavonskog Broda, a trenutno živi i djeluje u Zagrebu.
http://soundcloud.com/aeonstep