Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Najpoznatiji hrvatski party brend BSH najavljuje prvi jesenski party

Četvrtak, 08 Rujan 2022

Na radost brojnih Zagrepčana i njihovih gostiju, nakon dvije se godine vraćaju u Muzej suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu.

Njihovi su događaju rasprodani danima unaprijed, a poseban će doživljaj biti plesati u Open air garaži u subotu, 24. rujna. Ovo postaje prava jesenska dance arena i centar novih zagrebačkih provoda.

Za ovu posebnu priliku, pod vedrim nebom posjetitelje očekuju nastupi najpopularnijih domaćih DJ-a te provod za pamćenje. BSH tim posebnu pažnju daje produkciji, tako da se doživljaji s njihovih partija dugo pamte.Jedno od DJ imena koji će zabavljati posjetitelje je Tony Guerra iz Venezuele. Neprestano se razvijajući, Tony pripada generaciji koja razmišlja naprijed, u kojoj su kreativnost i neprestana potraga za novim načinima izražavanja neke od njegovih glavnih konstanti i zvučnih vrlina. Njegov je rad prepoznat u njegovoj zemlji, Latinskoj Americi, Sjedinjenim Državama i Europi.S karijerom dužom od desetljeća redoviti je gost na glazbenim festivalima kao što su: Resistance (jedan od najvažnijih američkih festivala elektroničke glazbe), Partai, Love Festival (Aruba) i legendarnim noćnim klubovima poput Heart (Miami), Wynwood Factory (Miami), Bahrein (Buenos Aires), rasprodan nastup), Lost Beach (Ekvador, također rasprodan), Club Room (Čile) i Salon Amador (Kolumbija) ostavljajući svoj umjetnički zaštitni znak za pamćenje.BSH Events s organizacijom glazbenih događanja započeo je 2013. godine osluškujući želje zagrebačke publike. Od tada su organizirali više od 50 glazbenih događanja diljem Hrvatske. Njihove partije i festivale posjetilo je više od 150 tisuća rasplesanih gostiju. Pridružite se početku BSH zagrebačke jeseni i budite dio stvaranja novog, nezaboravnog glazbenog putovanja!

Ulaznice za sva BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr