Skip to main content

Nezaboravni elektronski doček Nove u Dalmaciji

Odluka kamo za Novu godinu nikad nije bila lakša. Naime, Vodički klub Opium u najluđoj noći u godini ugošćuje jednog od najzanimljivijih Dj-eva današnjice kojem će ovo biti premijerni nastup u Hrvatskoj. Doživljaj će upotpuniti Antonio Severdija i dalmatinske mlade snage te osigurati najzvučniji ulazak u Novu 2014 godinu.

Piše: 


Johnny D, Afrikanac s njemačkom adresom po prvi put u Hrvatsku donosi svoj jedinstveni zvuk. U doticaj s elektronskom glazbom došao je već s 13 godina i od tada razvija svoj unikatni pristup glazbi. Njegov stil teško je žanrovski opisati. Pod njegovom prstima miješaju se užareni stilovi minimala, house i techna zaraženi njegovim korjenima hip-hopom, funkom i soulom. Porijeklom iz Eritreje, njegovim venama teče afrički senzibilitet za ritam koji vješto implementira na svjetske plesne podije.
{youtube}YySxayPdpG8{/youtube}

Razvijajući svoj stil, najviše pod utjecajem minimala, odlučio se okušati i u producentskim vodama. Raznolikost njegovog izričaja nemože se opisati rječima, upravo zbog toga njegove ploče mogu se naći u selekcijama svih najvećih Dj-eva poput Ricardo Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Nick Curlya, Marca Carole, Dubfire-a i mnogih drugih. Njegovi prvi mixevi "Manipulation" i "Gualia" pod etiketom Oslo records-a izašli su 2007. i stvorili temeljnu platformu za daljnji producentski izričaj. Producirao je za mnoge druge svjetski prznate izdavačke kuće kao što su Cocoon, Strictly Rhythm, Mobilee, 2020 Vison, te su njegovi profinjeni uratci poput "Triva Mango" pronašli mjesto i na zadnjoj kompilaciji Stephane Pompougnac/Hotel Costes.
{youtube}dA2ktxV2f9Q{/youtube}

Bio je izrazito aktivana na Rhein-Neckar party sceni kao jedan od osnivača (uz Ray Okpara, Federico Molinarija, Nekes-a) Mannheim Zoo Club-a. Party je svojim rotirajućim line-upom, koji je uključivao nacionalna i internacionalna imena te lokalne DJ-eve, stekao neviđenu popularnost u vrlo kratkom roku.
{youtube}L7Tk0KlEq5c{/youtube}
 
Prošlogodišnji doček kluba Opium obilježila je legenda njujorške house scene Victor Simonelli, a ove godine ne propustite još veću poslasticu zvanu Johnny D.  Cijena ulaznice je 250kn i uključuje konzumaciju pića cijelu noć. Ulaznice za nezaboravni doček mogu se kupiti u pretprodaji Opium bara od 20.12. ili na Staru godinu na blagajni kluba po istoj cijeni.

{jcal_latest eventid=5221}

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop