Baner

Nicky Romero predvodi poker asova u Aquariusu

Nedjelja, 05 Kolovoz 2018

Kada ulice grada postanu previše, kada je "Eau de tramvaj" primarno mirisalo, kada ti se žive prgavo belje i čak ni Vakula ne vjeruje svome oku, vrijeme je za otpuhnuti prašinu s kofera.


... ili jednostavno old school, ručnik na rame, natikače na noge, sunčane na nos i spreman si. A spreman si dakako za 4 dana plesa i tonificiranja svog beach bodyja na ritmove golemih gostovanja koja će od 6. do 9. kolovoza maritimnog brata zagrebačkog Aquariusa zvati svojim domom. Vodenjaci su fleksibilno efemerno tekući, prelijevajući se lascivno u flowu i caklenje tekućine, pa poteci i ti prema najrasplesanijoj jadranskoj plaži i baci sidro na podiju Aquariusa.Dok more pjeva svoju pjesmu zvučnici 6. kolovoza donose s Nizozemskih poljana Nicky Romera. Desetljeće aktivnog sudjelovanja na sceni u multifunkcionalnoj ulozi DJ-a, producenta i glave golemog Protocol Recordingsa, postavila su Nickyja kao jednog od najprepoznatljivijih imena koja se izgovaraju u klubovima i na festivalskim pozornicama. Poznat po bombi "Toulouse" i suradnji s Aviciijem "I Could Be The One" popeo se na vrhove top lista. Jedan od 50 najpopularnijih svjetskih DJ- u suradnje je upisao imena kao što su Tiësto, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris, Armand Van Helden i Hardwell, dok drži i konce rezidencija Amnesije i Wynna u Vegasu. Upad: http://www.aquarius.hr/events/nicky-romero1


Dan kasnije, kada ure otkucaju pacanje na plaži, vraćaš se na mjesto zločina uz Salvatorea Ganaccija. Rodni list ovog posvojenog Šveđanina poznaje kao u Bosni rođenoga Emira Kobilića kojega je 31 proživljeno ljeto do sada vodilo do točke na kojoj uljepša tvoje ljeto 2018. Emir djeluje kao producent, DJ i suosnivač komičnog showa "Thor-Radio" koji se emitira na švedskom P3 radiju. Veliki proboj za Ganaccija donijela je 2014. izdanjem velike suradnje s Jillionaireom i Major Lazerom, kada  je njihov singl "Fresh" svježinom pomeo svjetske podije, a 2015. donosi potpisivanje ugovora s Refune. U CV-ju nalazimo mnoštvo suradnji i mnogobrojne službene remixeve za sami vrh s umjetnicima kao što su Loreen, Dada Life, Afrojack, Snoop Dog, Alesso... Sve što ti trebaš da ubaciš i Emira u svoj plesni mix ponedjeljka su upadi, po koje se osjeti slobodnim navratiti ovdje.


Tik-tak još jednom i ovdje su 8. kolovoza Dave Winnel i Will K.. Dave ti stiže s Armada Musica dok u pozadini CV-a ječe i Axtone, Def Jam, Size, Ministry Of Sound & Big Beat, a nakon velikih hitova kao "The Race" i "Don't Stop" remix palicu posuđuje i velikima poput Twenty One Pilots, Clean Bandit, Axwell /\ Ingrosso, Anne Marie, Bastille, Hardwell & Adam Lambert. Will K je tek na počecima no već ugrabljen od potresa Seismic Wavez Artist Managementa, a za radove su se počupale velike kuće kao to su Size, Armada, Protocol Recordinds, Doorn Records, Sosumi Records i Code Red. Vila upada živi ovdje.


Finale ove trešteće kocke 9- kolovoza zatvaraju Kryder i Tom Staar, momci koji vode opasno dobar... Cartel. Pa remix po remix, uspjeh po uspjeh, gospoda su si sagradila reputaciju. Od 2016. Cartel operira u punom pogonu na centrifugalnu silu Spinnina i stoji kao bunt odbijajući se povinuti zvuku elektra, progressivea i big rooma, već mijesi prizvuke techna, mnoštvo perkusija, grovea i debeli ritam. Pa kada kartet vodi stvari, obično bude krvavo, ali one bivaju obavljene.


Imaš još nekoliko tjedana debelog ljeta, učini ih nezaboravnima prije no što prvi list udari tlo. Dobro došli u Aquarius Clubbing!

Nicky Romero predvodi poker asova u Aquariusu