Skip to main content
  • 6.06.2017.

Nicola Fasano u Dubrovniku!

Tamo dolje na jugu gdje je beat topliji i jači, u ponosnoj republici gospi i gospara, tristotinjak metara od povijesti utkanih u zidine pišu se nove u kamenu Revelina.


Bajke bi rekle bilo je to davno davno prije, no ne tako davno i puno bliže od 7 gora i 7 mora dalje na jednoj jadrabnskoj obali vrijeme je za nove narative, pa se tako naredno poglavlje piše u subotu, 10. lipnja paljenjem Revelin mašina sat prije ponoći.

U vizualnom metasvemiru izgređenom profinjenim estetskim ukusima PhiberOptica i ROOK VJ-a, čekić, nakovanj i stremen prepuštaš DANCElectricPHILIPE-u, DJ JohnnY I.-u i sklapaš ruke u dobrodošlicu gostu iz Venicea u Miamiju Nicoli Fasanu. S tintom na linijama autograma labela kao što su Spinnin Records, Ultra Records, Sony Music, Armada, Universal Music i Pornostar Records, sa stvarima u top desetki Beatporta i prvim mjestom na Viral Spotifyju, gospodin Fasano je ujedno i ustoličio svoj zvuk globalnim hitom "75 Brazil Street" koji je Pitbull semplirao u bombi ‘I Know You Want Me (Calle Ocho)’.

S preko 350 izdanja do sada i datumima upisanima po festivalima i klubovima Španjolske, Francuske, Švicarske, Indonezije, Indije, Šri Lanke, Turske Njemačke, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Brazila, Ekvadora, Meksika, Italije i Velike Britanije na listu staje i biser krune hrvatskog Juga, Dubrovnik, uz podršku ponosnog vlasnika ljetne električne rezidencije DANCElectricPHILIPE-a.

U pretprodaji hvataš karte za 100, dok ćeš na ulazu ubaciti još 50 novaca, a sve detalje osjeti se slobodnim istražiti na Facebook stranici eventa ovdje. Dobro došli u Revelin!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2