Skip to main content
  • nipplepeople
  • 6.10.2011.

Nipplepeople predgrupa Hurtsu

Najbrže rastući bend u 2010. treba predgrupu koja će se pobrinuti za potpunu uvertiru u melodičnu večer. 

Naslovna foto

Nipplepeople

Kao stvoren za kreiranje prave atmosfere, na sceni se pojavio hrvatski dvojac Nipplepeople koji će svojim futurističkim elektro popom ugrijati atmosferu na pravu temperaturu. Zamaskirani duo Nipplepeople glazbenu je scenu preuzeo krajem 2008., kad se radijskim valovima emitirala uspješnica "Broj". Već sljedećim singlom "Sutra" svojim su nekonvencionalnim i jednostavnim plesnim ritmovima te jedinstvenim misterioznim izgledom stekli široko mnoštvo pristalica. Pjesma je odjekivala svim radijskim postajama postavši tako jedna od većih klubsko-plesnih uspješnica.

{youtube}e_7kgnfVZbw{/youtube}

Nipplepeople ne žele da se o njima previse filozofira, nego da ih se prije svega sluša. Nakon što su hrvatsku premijeru imali 2010. godine na Atlantis Festivalu, ponovo su se dokazali ovog ljeta na Terraneu, Exitu I Harteri.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 290kn. Dostupne su i VIP ulaznice koje uključuju cd primjerak albuma Happiness, času šampanjca, kanape i naravno nezaboravan koncert.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop