Skip to main content

Nizozemci preuzimaju Aquarius na Zrću

Klub Aquarius na Zrću koji je ove godine potpuno promjenio vizualni doživljaj gosti opisuju kao najljepšim u ovom dijelu Europe.

Piše: 


U drugom tjednu kolovoza klub ponovno priprema vrhunska gostovanja. Već u ponedjeljak 07.08. na pozornicu će nagrađivani nizozemski DJ i producent Chuckie, ambasador UNICEF-a, Crvenog križa. Producent himne "B The Change" za Crveni križ u kojoj je ubacio inspirativne izjave svjetskih lidera poput Mahatme Gandhia, Nelsona Mandele, Martina Luthera Kinga i Dalai Lame. Chuckie u vrlo kratkom vremenu osvojio publiku svojim jedinstvenim stilom.

U utorak 08.08. DJ pult Aquariusa preuzimaju dva svjetski popularna nizozemska house dvojca Lucas & Steve x Pep & Rash čija glazba odvaljuje publiku posvuda. Prva dvojica su postali zamijećeni nakon "Summer On You" suradnje sa Sam Feldtom, dok drugi dvojac nakon izdanja pjesme "Rumors" na Spinnin` Recordsu. Poslije su se udružili i napravili nekoliko zajedničkih uradaka među kojima je "Enigma" još uvijek najpopularnija, dok je nova produkcija u zamahu "Feel Alive".

U srijedu 09.08. vrijeme je za "Cartel". Kryder i Tom Staar zajedno su napravili odlične remixe za najveća imena plesne glazbe. Prošle godine uvidjevši da ova suradnja i sam pokret rastu u nešto istinski dobro osnovali su novu izdavačku kuću i lifestyle brand "The Cartel". Njihov projekt im je donio kreativnu slobodu pa tako više nisu opterećeni da produciraju generički electro, progressive i big room zvuk, već imaju mogućnost razvijati glazbu naprijed bez žanrovskih ograničenja, a oduvijek su ih inspirirali dinamične kompozicije s udaraljkama, techno i glazba s dobrim groove-om.

 

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2