Skip to main content

Njemica 2elements za floor Noa beach kluba!

Pitaš li druide, filozofe, naturaliste… elementa su 4, pitaš li Bruce Willisa u potkošulji reći će ti da ih ima 5… i zbarit će jedan od njih. Pitaš li pak 14. na listi globalnih najboljih, Noa Beach klub, mnogo je elegantnije – za party s dušom okrenutom oceanu dovoljna su samo dva, koja 2 točno to provjeravaš sam.


U subotu, 15. srpnja, oko 23 sata na binu, u oštricu pučine usidrenog jednog od globalnih najboljih klubova za ljetne egzibicije, staje upravo 2elements, na osobnoj i ekipi koji je vole poznatija jednostavno kao Anie. Ova mlada Njemica nije nimalo novo lice na sceni i izdanja već živa ne labelima kao što su Flamingo Recordings, Tiger Rec., Kontor Rec, Ministry of Sound UK, Nervous NYC, Happy Music, Vendetta, EGO, Superstar Rec. U velike stvari već je upisala i remix za Axwellov "Watch The Sunsrise", kao i onaj za Axwellov i Steve Angelov "Supermode". Mix je dobio i licencu od suverenog ministarstva zvuka, Vendette i Happy Musica France, a Mixmag ga postavlja kao najbolji u svom Bigtunesu.

Elementarna dama feminine note donosi noseći u dugim prstima ujedno i novi singl koji zahtjeva odgovor – "Tell Me" – cool traku uz margine housea, sa sirovom vokalnom kukom koja te tjera da sasvim nesvjesno pjevaš dok ti se u čaši šepiri limeta i zvekeće led, a podrška već stiže od Sama Feldta, Don Diabla, Olivera Heldensa, Gregora Saltoa, Tiesta, Dimitri Vegasa & Like Mikea, Sick Individualsa, Yves V.-a, Plastik Funka, Calvoa, Moguaia, Hugela…

S popisom gaža u klubovima diljem globusa, dugom gotovo kao ljetni dani, gospođica Anie te zove da plešeš do 2 ujutro pod velikim bratom Noinog svevidećeg oka. Službeno event uhođenje adresu ima ovdje, pa vodi li te vikend kostotresni flanerizam na najrasplesaniju domaću plažu znaš kamo za zagrijavanje subotnje noći. Ljeto ne zanima ni jedna druga satnica osim one provedene na podiju. Enjoy!

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop