Skip to main content

Nova epizoda techno programa Ground Zero kuca na vrata

Uvertira u predprazničnu osebujnost glede i unatoč iste kolektivne uznesenosti i vanciklične katarze plesnog umijeća i discipliniranog respektiranja zajednice. Obezvrijeđivanje vremena nije bez tebe vrijeme koje posvetiš kad na vrijeme ne misliš.

Piše: 

Nova Ground Zero epizoda događa se sutra 15. prosinca, na svom dobro znanom mjestu, Platinum klub u Požegi. Brzo prolaze dani i kraj godine će stići, pa navrati onda na još jednu techno priču koju ovaj program ispričat će svim prijateljima, fanovima, sljedbenicima i zaljubljenicima techno zvuka.

Ukoliko bili ste svjedoci prijašnjih plesnih partija Ground Zero kolektiva jasna vam je njegova promocija energičnog zvukovlja. Prvi na ulazu dočekat će vas njegov osnivač , Fixsell, a njemu podršku, vama lekciju držat će Kosta, Inoxia Beats te Nitevision.

Fixsell je prenositelj kvalitetnih techn zvukova dugi niz godina, a do sada ste ga mogli ćuti na brojnim festivalima poput Strobolobodobolos, IN Music Festival, EXIT, a dijelio je pult sa renomiranim imenima poput Alexandr Kowalski, Billy Nasty, Christian Varela, Petar Dundov te mnogim drugima. Ground Zero program pokrenuo je 2011. godine i stvorio je kvalitetan program kroz koji prezentira underground zvukove što potvrđuju i mnogobrojne održane epizode.

Nitevision dolazi iz Varaždina i dio je techno kulture od kraja 90-ih na čijim granama se uspješno njiše do dana današnjeg. Za pultom ga gledate u njegovom kvalitetnijem izdanju te pomno probranim trakama uvijek unese novitete na plesnom podiju. Techno je njegovo igralište, dnevna soba i škola, a njegov nastup brzo će vam se urezati u sjećanje. Pokretač je i underground platforme AbunDance. Kosta je člana Fusion pokreta trojice DJ-a , koji pricaju svoju priču pod jednim imenom. Toliko su različiti, a opet ujedinjeni u jedno, te pričaju sasvim neobičnu priču. Uz njega tu su još Bruno Gee te Lesa. Preostao je još Inoxia Beats kojeg tek trebaš upoznati, nipošto nije sramežljiv i najviše voli kada se oslobodi dok stane za pult i kroz svoje zvukove ti šalje poruke tko je i što je.

Ova fešta, gozba techno zvukova započinje sa radom u 23 sata, a kraj će se dogoditi kada i najizdržljiviji izdahnu posljedni atom snage. Ne zaboravite da upad je BESPLATAN pa neka i vaše ime nađe se na popisu zahvalnice za sve koji uveličat će novu underground večer Ground Zero-a.

[FBevent]

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web