Skip to main content
  • 2.09.2016.

Nova sezona, nove priče i nova runda beata u centru Zagreba!

Svaki početak ujedno sugerira i jedan kraj. Krajevi nisu uvijek tužni, samo su šansa da započneš iznova. Ostave ugodnu melankoliju lijepog za sobom i ljubazno se maknu po strani da bi napravili mjesta za svoju antitezu.

 
Baš jedno takvo novo započinje i u centru gradske košnice Zagreba. Duboko duboko dolje ispod pločnika, kroz tri sloja beata u srce zvijeri, u središte mete, u korijen ritma vikenda krećemo i večeras, 2. rujna.

 
Na početku svakog mjeseca slobodan i nesputan kakav jesi podsjećen si da ti sam upravljaš svoja stopala, uši i priče kamo želiš da idu, da je novih 30 dana na raspolaganju da radiš na svojoj misiji koja god bila – možda želiš mir, možda uzbuđenje… Ljubav? Prihvaćanje? Autentičnost? Glazbu? Mašine?… Sve ovo naći ćeš u mraku noćas, kada u svim starozagrebačkim stanovima klatna u satovima donjišu do ponoćnih otkucaja. S ove prave strane ponoći nešto se dogodi – postaješ kreativniji, otvoreniji, nesputaniji, ono što se čini nemoguće za danjeg svijetla u tami postaje sasvim moguće.

 
A noćas postaje moguće uz Nikolu Fuchkara, DJ Matyu i DJ SIN-a. Skokni na FB službenost događaja i ignoriraj one "Interested" stranputice, namjesti miša na "Attend" klikni i osiguraj si sasvim free upad do 2 ujutro

FB EVENT: TABOO CLUB • Nova Sezona • Petak 02/09

Subota pak nova pravila jesenskog clubbinga piše pod zastavama Fuchkara, Toxica Matye i Hulaka.Portal ulaza čeka spreman… znaš kako je buraz Dante nabacio "Ostavite nadu vi koji ulazite" – e kod nas nalaziš sva ova napuštena i od svojih vlasnika odvojena nadanja. Dođi, pleši i budi svoj! Vidimo se noćas na flooru Tabooa! Sretno vam bilo bablje ljeto i nova lutanja!

 
 
 
TABOO CLUB ZAGREB
Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2