Skip to main content
  • alt
  • 7.09.2013.

Nova sezona šibenskog Insidea

Nakon uobičajene ljetne stanke, šibenski klub Inside otvara svoja vrata, ovaj put nešto ranije nego proteklih godina.

 
U petak, 13. rujna, na otvorenju će goste zabavljati Joe2shine, DJ i producent poznat po nastupima u najboljim hrvatskim klubovima i šire, a u subotu, 14. rujna, zabava se nastavlja uz mladu španjolsku zvijezdu Kevina Soldana koji je brusio svoje DJ znanje kao rezident ibiške Pache.
{youtube}XADGRqjfgkU{/youtube}
 
U petak, 20. rujna, nastupa DJ Luca Montecchi, ovogodišnji resident Noa cluba Zrće, uz First Entertaiment dance group. Sljedećeg petka, 27. rujna, nastupa DJ Tom Polo u live pratnji internacionalne zvijezde iz Chicaga, Jamesa Perryja poznatog kao Jimi Polo, koji je pjevao house vokale za Davida Guettu i mnoge druge.
 
{youtube}nOwkSTFw8mo{/youtube}
 
Za sezonu je osmišljen raznoliki program tako da svatko može pronaći nešto za sebe. Uz DJ-eve iz cijele Hrvatske, Inside je najavio i inozemna gostovanja među kojima su i Freemasonsi, DJz From Mars i Tomcraft.

{jcal_latest eventid=4286}
{jcal_latest eventid=4285}
{jcal_latest eventid=4292}
{jcal_latest eventid=4293}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2