Skip to main content
  • 10.02.2016.

Nova underground injekcija za imunitet splitske scene!

Za one koji znaju, za one u kuži, za sve one u petlji ili koji će se u petlju tek zapetljati, svoja vrata iznova otvara splitski Murall.

 
Poznat otprije kao isključivo party klub, Murall se vraća uzdignut u revivalu na potpornjima misije donošenja istinskog undergrounda gradu pod Marjanom.
 
Program za insidere, nove i stare, i sve one koji će to tek postati odmahnuvši nonšalantno rukom na mainstream vode elektroničkog, naziva je For Those Who Know i zamišljen je kao centralna točka okupljanja esencijalnih DJ ličnosti splitskog undergrounda.
 
 
Momci se slijevaju pod ovaj novo-stari krov u pauzama od svojih matičnih programa i istražuju novu glazbenu slobodu odriješenih ruku kopajući po najzakučastijim kutcima elektronike. Kao sekundarni, ali nimalo manje važan, cilj na agendi programa nalazi se i točka u kojoj mladim umjetnicima i onima koji se svojim izričajem ne uklapaju baš u veće klubove žele pružiti sigurno mjesto da se povežu s istomišljenicima.
 
U ovoj inicijalnoj inačici, 13. veljače, dolaze Jake i malesh koji na slavlje reanimacije splitske scene stižu nakon punog kruga obrisima beata. Od rađanja scene, njenih uspona, padova sve do svježeg okusa novih i zanimljivih stvari koje još očekujemo na horizontu. 

 
Gospoda vas iza pulta čekaju oko jedanaestice i nadaju se da ćete se pridružiti ovoj injekciji armiranog betona u same temelje splitskog undergrounda. Pleši, voli i budi!
 
Jake 
 
malesh (Secession, Laus, Decoded)
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2