Skip to main content
  • alt

Novi projekt Examinea i Janka Novoselića

Vrsni dvojac, Ratko Filipović Examine i Janko Novoselić, koji su već zadužili scenu svojim radom, nastupaju u zagrebačkom Klubu gdje će predstaviti svoj novi projekt. 

 
Riječ je o soul/disco/funk stvarima prilagođenim za plesni podij, a na pozornicu Black Light programa se penje Janko Novoselić za bubnjevima i Examine za mix pultom. Uz njih će vas rasplesati i rezidenti večeri RRRamon! te DMT, uz pratnju vj -polygona na vizualima. Floor u Tunelu cijelu noć vodi  Novell, dio Ekstrakt tima.
 
Ratko Filipović Examine prije godinu je dana predstavio svoj projekt Disko Dabar, seriju reizdanja klasičnih disco, funk, soul i r’n’b ploča adaptiranih za plesni podij. Herbie Hancock, Bob James, Erykah Badu, Numaads i Quantic Soul Orchestra samo su dio su izvođača koji su dobili Ratkovu adaptaciju i mogu se naći na kompilaciji “Disko Dabar Edits”.
{youtube}_VJPKUlH3hg{/youtube}
 
Janko Novoselić, jedan od najboljih bubnjara u Hrvata, dao je svoj pečat bendovima kao što su TBF, Tobogan ili BILK. Osim što je nedavno predstavio svoj elektronski live projekt Strobelyx, povezao se i s Ratkom Filipovićem Examineom i u zajedničkom projektu stvaraju soul/disco/funk. Janko se na bubnjevima priključuje  Examineu i klasike prilagođavaju za plesne sate u klubovima. Na glavnom flooru im se pridružuju rezidenti Black Light programa RRRamon! te DMT u deep house i future bass varijanti, uz pratnju vj -polygona na vizualima.
{youtube}y6aaS2F2OZw{/youtube}
 
Party se održava u petak, 30. svibnja, početak je u 23 sata, a upad je 25 kuna do 00:30 te 35 kuna nakon.
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2