Skip to main content
  • 28.11.2016.

Novi surovi techno projekt – Code23!

Kod je ono što prikriva realno i informaciju nekom nadređenom strukturom koju da bi razumio trebaš ključ. Osjećaš li da se u sistemu nakupilo bugova koje treba izgnati van, sreća tvoja da te iznova dekodiramo na radost baš na podiju Attacka.

 
Nova priča tako stoji kao posveta stvaranju nekada alternativne životne prakse, koja je iz podzemlja, zakrabuljena i inkognito pogonjena strujom i gladi za novim, procurila u svakodnevno ne bi li zgrabila njegovu monotoniju za šiju i protresla je iz uspavanosti politički korektnog i bež.

 
Code23 traži novo, obično nije dovoljno, žele više, žele zubima prožvakati lance i podivljati u bestijalnoj manifestaciji onoga što neprekidno potiskuješ kako bi se uklopio. Vrijeme je da naoštriš očnjake, izrašpaš kandže i pustiš zvijer da slobodno luta podijem jer mladi techno dvojac gradi na emociji sirovog prkosa i nejenjavajuće opsesije surovog techna, brižljivo uzgajanog višegodišnjim oglušivanjem pred zagrebačkim zvučnicima. Sve su ideje i snovi zapravo zakrabuljeni ciljevi, na tebi je dalje hoćeš li u njih zabiti svoje kuke i potpisuješ li ugovor koji govori da možda neće uvijek biti lako, ali će biti vrijedno toga.

 
Pa tako Code23 za prvo gostovanje na inauguralnom partiju poteže preko granice sa susjednom nam Srbijom ne bi li doveli jednog zvjerski nastrojenog na to da decibeli mogu izbiti temelje i srušiti zidove. S tobom beat zvjerinjaka diktira tako Scalameriya u live izdanju. Nikoli Greboviću koji se krije iza aliasa podršku domaćeg tabora daju F.O.R.M live, HVN live (Hadji) i za zagrijavanje taman da ti se tetive užare s tobom su warmupaške ruke, na domaćem terenu uzgojenog, Indy Slidea. 

 
 
Pa kako priliči zvjerskom technu očekujemo te na lokaciji AKC Attacka u petak, 2. prosinca, sat prije ponoći. Do pola 1 ujutro nam upadaš za 40 novaca, a nakon dodaješ još 10. Izvan toga jedina cijena koju ćeš platiti će biti upala mišića i neobjašnjiv osjećaj da si slobodan i čist kada te zora potjera kući. Sve zaključano ima negdje i pripadajući ključ, samo treba znati gdje tražiš, a sada znaš gdje i kada. Vidimo se u Attacku!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk