Novi umjetnički i glazbeni koncept u legendarnom Cab Clubu

Srijeda, 27 Veljača 2019

You Are We - kolektiv/platforma za promociju umjetnosti i glazbe lansira svoj novi koncept 'We Are You' kroz koji će predstavljati nadarene umjetnike, fotografe, dizajnere i pisce u kombinaciji sa standardnom glazbenom vizijom i selekcijom YAW klupskih večeri.


Za premijerno izdanje 'We Are You' koncepta You Are We na jednu noć, 2. ožujka, oživljava legendarni Cab Club u Ilici 55, gdje, uz bogati popratni  glazbeni program te KV2 sound, predstavlja novo džepno dvodjelno izdanje knjige naziva 'Šezdesdevetka - Tijek misli malog Zagia' čiji je autor Hrvoje Zalukar, ilustrator Stipan Tadić, dok grafički dizajn knjige, ali i vizuala za ovu večer, potpisuje Ivor Tomljanovic. Na samoj večeri moći ćete i ekskluzivno kupiti Hrvojevu knjigu po promo cijenama.U sklopu predstavljanja Hrvojeve nove knjige, večernji program podijeljen je u dva dijela. U prvom dijelu, od 22 sata pa do ponoći, nastupat će etablirani glazbeni umjetnici predvođeni legendarnom Zdenkom Kovačiček, divom hrvatske glazbene scene koja je prisutna već 60 godina i čiji su hitovi toliko ispred vremena da sa zaostatkom od gotovo pola stoljeća osvajaju mlađe generacije - i to u Hrvatskoj i u svijetu.

Zdenka će nešto od svoga repertoara izvesti u pratnji odličnog gitariste Lovre Šicela, a tu su i mlada Dora Fodor - pjevačica, vokalistica i multimedijalna umjetnica, koja se prvenstveno bavi istraživanjem prijevoda emocija kroz različite medije, pretežno glas i zvuk, te dvojac Matej Huljev i Robert Domitrović, izrazito nadaren i uspješan gitara-bubanj duo koji će za ovu priliku izvesti jednu od najdražih Zagijevih pjesama.

ZALUKAR 69 & YOU ARE WE /Promotion of a new 69 book and wicked party/ Cab club 2.3.'19. 22h from hrvoje zalukar on Vimeo.

U drugom dijelu programa, od ponoći pa sve do 5 sati ujutro, svoj premijerni Live Act, uz ostale DJ-e i producente, predstavit će Willem Milicevic aka Villi, koji se zadnjih desetak godina najviše bavio skladanjem scenske glazbe, sound designom, videom i interaktivnom multimedijom. Villi najviše voli improvizirati po nenadanim zabavama, izletima, naročito u prirodi, a za ovaj nastup koristit će sljedeću opremu: DSI Tetra, AdrenaLInn III, Roland TB-03, Analog Rytm Mk1 Beatstep Pro, Iconnectivity Midi 4, mikrofon.


Facebook Event
https://www.facebook.com/events/780252002325689/Uz live act Villija, u drugom dijelu večernjeg programa svoju glazbenu selekciju predstavit će i duo, klupska večer bazirana u Pločniku - Bokuzbok, kojeg čine dvije cure (Ivna Ji & Ineskich), koje osim što dijele DJ pult, isto početno slovo imena, dijele i ljubav prema rubnim vrstama elektronske glazbe, a nastup u Cabu bit će im premijeran nastup van svoje kuće.

Tu su i, ne manje važni, riječki DJ Zolium, rezident No Balance i Basshaus večeri, u čijim se setovima mogu naći razni utjecaji iz raznih žanrova, te You Are We / We Are You rezident Lazo, nositelj glazbene vizije samog projekta, sa stažom dugim preko 15 godina kako na domaćoj tako i svjetskoj elektronskoj sceni tijekom koje je nastupao u mnogim hrvatskim i njemačkim klubovima, tako da će se sigurno naći za svakoga ponešto.

Sve zainteresirane pozivamo da svoje primjerke upadnice, po cijeni od 50HRK uz koju se na poklon dobije posebno dizajniran event bedž, osiguraju najkasnije do petka u periodu od 11-18h, u PDV records dućanu na 1. katu Pločnika (Međimurska ulica 21) ili u periodu od 18 do 02h u Hangout Baru (Tomićeva 5a). Svi koji dođu moći će žeđ utažiti uz pivu iz Pivovare Medvegrad, a želju za slatkim u slasticama by Rozini Kolači.

Novi umjetnički i glazbeni koncept u legendarnom Cab Clubu