Skip to main content
  • 24.08.2007.

Novi veliki festival u Hrvatskoj – RUNWAY 2007

Chris Liebing, James Lavelle, Adam Beyer, Stanton Warriors, Gayle San, Space DJz, Brian Sanhaji, Eric Sneo, Petar Dundov, Kelly Marie, Marko Nastić, Terry Lee Brown jr., Paolo Barbato, Virgin Helena, Robert G Roy, Darko Panić… dugačak je popis imena koja nastupaju na velikom Runway 2007 festivalu na osiječkom aerodromu 28. i 29. rujna.

Piše: 

Do samog eventa ima još dosta, sada ćemo vam servirati samo najbitnije, a onda vas podsjećati na to i updejtati sa svježim infom u tjednima koji slijede. Za početak, osim što možete početi planirati kampiranje u sklopu festa, Hrvatske željeznice nude popust, u tijeku je pretprodaja sa atraktivnim bonusom, a i mi dijelimo vrijedne ulaznice! Dakle, za sve sudionike i posjetitelje manifestacije, Hrvatske željeznice nude popust od 40% na redovne cijene prijevoza u 1. i 2. razredu svih putničkih, brzih i IC vlakova (osim vlaka IC 550/551 ”Slavonija”), za vrijeme održavanja manifestacije.

Cijena ulaznice od 01.08. iznosi 180 kn za jedan dan, 290 kn za oba dana, te 550 kn za VIP kartu. Karte se u pretprodaji nalaze u sustavu Eventima.

Uz više lokalnih DJa, svoj nastup na Runwayfestivali potvrdili su i ABOVE AND BEYOND, produkcijski/DJ trio koji je udahnuo novi život na trance scenu. Uz ABOVE AND BEYOND svoj dolazak potvrdili su i CARI LEKEBUSCH te TOMAS ANDERSSON.

Plan prostora
https://www.runwayfest.com/web/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=52

Lokacija
https://www.runwayfest.com/web/index.php?option=com_google_maps&Itemid=26

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2